contraindicatii dupa operatia de otoscleroza

buna, ma numesc daniela boldureanu am 36 ani si am facut operatia de otoscleroza la urechea stanga in 22.03.2011 la timisoara iar pe cea dreapta am facut-o acum 8 ani, intrebarea mea este daca am voie sa zbor cu avionul in luna august, imi afecteaza cumva ?si as dori sa mai stiu daca imi este afectat nervul la una dintre urechi ce se mai poate face.am cerut explicatii pe care medicii nu mi le-au dat au dat din umeri si atat.astept un raspuns cat mai urgent daca se poate, va multumesc
6 comentarii

dacaeste afectat si nervul auditiv.. se fac tratament ecu vazodilatatoare pentru a mentine auzul la nivelul care este acum..sau se pune aparat auditiv
zborul cu avionul este o problema.
ca si termen ar fi bine peste 5 luni. dar mare grija ca nasul sa fie perfect liber si permanent la decolare si aterizare sa folositi guma de mestecat.
o diferenta mare te presiune poate oricand afecta urechea operata
zborul cu avionul este o problema.
ca si termen ar fi bine peste 5 luni. dar mare grija ca nasul sa fie perfect liber si permanent la decolare si aterizare sa folositi guma de mestecat.
o diferenta mare te presiune poate oricand afecta urechea operata

va multumesc pt. raspuns.la revedere

BUNA ZIUA
M-AM OPERAT DE OTOSCLEROZA IN DATA DE 24 FEBRUARIE 2011
A INTERVENIT ACUM O PROBLEMA STOMATOLOGICA ( O CARIE )
POT FACE TRATAMENT LA STOMATOLOG? ASTA INSEAMNA TREPIDATII SI ZGOMOT. POATE FI AFECTATA URECHEA OPERATA?
MULTUMESC
M-AM OPERAT DE OTOSCLEROZA IN DATA DE 24 FEBRUARIE 2011
A INTERVENIT ACUM O PROBLEMA STOMATOLOGICA ( O CARIE )
POT FACE TRATAMENT LA STOMATOLOG? ASTA INSEAMNA TREPIDATII SI ZGOMOT. POATE FI AFECTATA URECHEA OPERATA?
MULTUMESC

POti sa faci orice interventie stomatologica

Buna ziua
Am fost diagnosticata cu otoscleroza la urechea dreapta si m-am progtamat pentru operatier la D-nul Dr. Ciuchi. Problema este ca la 2 saptamani dupa operatie trebuie sa zbor pana in Asia (zbor de 16 ore cu 3 transferuri). Tin foarte mult sa fac operatia dar nu pot sa aman plecarea. ce ma sfatuti? Care sunt riscurile unui astfel de zbor la 2 sapt dupa operatie?
Va multumesc mult!
Am fost diagnosticata cu otoscleroza la urechea dreapta si m-am progtamat pentru operatier la D-nul Dr. Ciuchi. Problema este ca la 2 saptamani dupa operatie trebuie sa zbor pana in Asia (zbor de 16 ore cu 3 transferuri). Tin foarte mult sa fac operatia dar nu pot sa aman plecarea. ce ma sfatuti? Care sunt riscurile unui astfel de zbor la 2 sapt dupa operatie?
Va multumesc mult!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130Probleme cu urechea!!!
- 2cojite dupa ureche
- 10otita medie seroasa
- 6Poate dauna urechii-timpanului mirosul de spirt inspirat?
- 20am ceva in ureche.
- 8problema cu urechea dreapta
- 4Usoara presiune in urechea dreapta
- 7Operatia de otoscleroza - informatii
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 9tiuit de ureche
- 12Operatie polipi - copil de 4 ani
- 9tinitus permanent
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 5miros ciudat din ureche
- 9Ganglion dupa ureche stanga (dantura destul de proasta) raspuns rapid
- 1zgomote in urechea stanga
- 7timpan usor bombat, senzatie de ureche umeda, acufene
- 5acum cateva zile m-a durut foarte tare urechea dreapta..
- 2otita cronica
Mai multe informații despre: Otoscleroza Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: