contraindicatii dupa operatia de otoscleroza
buna, ma numesc daniela boldureanu am 36 ani si am facut operatia de otoscleroza la urechea stanga in 22.03.2011 la timisoara iar pe cea dreapta am facut-o acum 8 ani, intrebarea mea este daca am voie sa zbor cu avionul in luna august, imi afecteaza cumva ?si as dori sa mai stiu daca imi este afectat nervul la una dintre urechi ce se mai poate face.am cerut explicatii pe care medicii nu mi le-au dat au dat din umeri si atat.astept un raspuns cat mai urgent daca se poate, va multumesc
6 comentarii
dacaeste afectat si nervul auditiv.. se fac tratament ecu vazodilatatoare pentru a mentine auzul la nivelul care este acum..sau se pune aparat auditiv
zborul cu avionul este o problema.
ca si termen ar fi bine peste 5 luni. dar mare grija ca nasul sa fie perfect liber si permanent la decolare si aterizare sa folositi guma de mestecat.
o diferenta mare te presiune poate oricand afecta urechea operata
zborul cu avionul este o problema.
ca si termen ar fi bine peste 5 luni. dar mare grija ca nasul sa fie perfect liber si permanent la decolare si aterizare sa folositi guma de mestecat.
o diferenta mare te presiune poate oricand afecta urechea operata
va multumesc pt. raspuns.la revedere
BUNA ZIUA
M-AM OPERAT DE OTOSCLEROZA IN DATA DE 24 FEBRUARIE 2011
A INTERVENIT ACUM O PROBLEMA STOMATOLOGICA ( O CARIE )
POT FACE TRATAMENT LA STOMATOLOG? ASTA INSEAMNA TREPIDATII SI ZGOMOT. POATE FI AFECTATA URECHEA OPERATA?
MULTUMESC
M-AM OPERAT DE OTOSCLEROZA IN DATA DE 24 FEBRUARIE 2011
A INTERVENIT ACUM O PROBLEMA STOMATOLOGICA ( O CARIE )
POT FACE TRATAMENT LA STOMATOLOG? ASTA INSEAMNA TREPIDATII SI ZGOMOT. POATE FI AFECTATA URECHEA OPERATA?
MULTUMESC
POti sa faci orice interventie stomatologica
Buna ziua
Am fost diagnosticata cu otoscleroza la urechea dreapta si m-am progtamat pentru operatier la D-nul Dr. Ciuchi. Problema este ca la 2 saptamani dupa operatie trebuie sa zbor pana in Asia (zbor de 16 ore cu 3 transferuri). Tin foarte mult sa fac operatia dar nu pot sa aman plecarea. ce ma sfatuti? Care sunt riscurile unui astfel de zbor la 2 sapt dupa operatie?
Va multumesc mult!
Am fost diagnosticata cu otoscleroza la urechea dreapta si m-am progtamat pentru operatier la D-nul Dr. Ciuchi. Problema este ca la 2 saptamani dupa operatie trebuie sa zbor pana in Asia (zbor de 16 ore cu 3 transferuri). Tin foarte mult sa fac operatia dar nu pot sa aman plecarea. ce ma sfatuti? Care sunt riscurile unui astfel de zbor la 2 sapt dupa operatie?
Va multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o gaurica la baza urechii sus
- 17Nu prea aude cand mananca
- 2otoscleroza bilaterala
- 7Otita externa seroasa, va rog ajutati-ma
- 7durere ureche stanga
- 9ureche infundata
- 5investigatii suplimentare?
- 1probleme cu urechea
- 9Urechi infundate
- 5mancarimi in urechi dupa tratamentul pentru otita
- 7Rinita - tratament?