contraindicatii dupa operatia de otoscleroza

10-05-2011
danielaboldureanu
Nu este medic/terapeut
danielaboldureanu
buna, ma numesc daniela boldureanu am 36 ani si am facut operatia de otoscleroza la urechea stanga in 22.03.2011 la timisoara iar pe cea dreapta am facut-o acum 8 ani, intrebarea mea este daca am voie sa zbor cu avionul in luna august, imi afecteaza cumva ?si as dori sa mai stiu daca imi este afectat nervul la una dintre urechi ce se mai poate face.am cerut explicatii pe care medicii nu mi le-au dat au dat din umeri si atat.astept un raspuns cat mai urgent daca se poate, va multumesc
6 comentarii
1
10-05-2011, ora 17:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
dacaeste afectat si nervul auditiv.. se fac tratament ecu vazodilatatoare pentru a mentine auzul la nivelul care este acum..sau se pune aparat auditiv
zborul cu avionul este o problema.
ca si termen ar fi bine peste 5 luni. dar mare grija ca nasul sa fie perfect liber si permanent la decolare si aterizare sa folositi guma de mestecat.
o diferenta mare te presiune poate oricand afecta urechea operata
0
11-05-2011, ora 16:04
danielaboldureanu
Nu este medic/terapeut
danielaboldureanu
va multumesc pt. raspuns.la revedere
0
18-07-2011, ora 21:44
Adriana Sanda
Nu este medic/terapeut
Adriana Sanda
BUNA ZIUA
M-AM OPERAT DE OTOSCLEROZA IN DATA DE 24 FEBRUARIE 2011
A INTERVENIT ACUM O PROBLEMA STOMATOLOGICA ( O CARIE )
POT FACE TRATAMENT LA STOMATOLOG? ASTA INSEAMNA TREPIDATII SI ZGOMOT. POATE FI AFECTATA URECHEA OPERATA?
MULTUMESC
0
18-07-2011, ora 21:54
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
POti sa faci orice interventie stomatologica
0
20-07-2011, ora 00:15
Adriana Sanda
Nu este medic/terapeut
Adriana Sanda
Multumesc
0
10-11-2011, ora 15:31
mirelapredan
Nu este medic/terapeut
mirelapredan
Buna ziua

Am fost diagnosticata cu otoscleroza la urechea dreapta si m-am progtamat pentru operatier la D-nul Dr. Ciuchi. Problema este ca la 2 saptamani dupa operatie trebuie sa zbor pana in Asia (zbor de 16 ore cu 3 transferuri). Tin foarte mult sa fac operatia dar nu pot sa aman plecarea. ce ma sfatuti? Care sunt riscurile unui astfel de zbor la 2 sapt dupa operatie?

Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.