Otita congestiva
Buna ziua, cam acum o saptamana mi-a aparut ca un fel de ganglion umflat in fata urechii din partea dreapta. la cateva zile mi-a aparut alt ganglion umflat dar la obraz. Azi dimineata, m-am trezit cu partea dreapta a fetei umflata...nu foarte rau..cu tot cu ochi si ganglionii umflati de sub barba. Am fost la medic si mi s.a spus ca acel ganglion din fata urechii se trage de la o infectie a urechii, iar cel de la obraz de la o masea.Diagnosticul: otita congestiva. As vrea sa stiu si parerea dumneavoastra..Multumesc
2 comentarii
nu poate fi OTITA fara sa doara urechea
si numai un medic ORL poate sa puna diagnosticul de otita
simptomele care sunt descrise..sunt caracteristice infectiior dentare si este necesar un consult stomatolog sau maxilo-facial..si radiografii la radacina dintilor afectati
si numai un medic ORL poate sa puna diagnosticul de otita
simptomele care sunt descrise..sunt caracteristice infectiior dentare si este necesar un consult stomatolog sau maxilo-facial..si radiografii la radacina dintilor afectati
Doamna Doctor s.a uitat in urechea mea..si mi-a spus ca am infectie acolo..a chemat si medicul dentist sa se uite..si dansa a spus ca acel ganglion de pe obraz este de la o masea, iar cel de la ureche se trage de la ureche. Specific ca nu ma doare urechea..dar nici perfect nu ma simt..ma jeneaza..e o stare de disconfort si cand ma apasa acolo ma doare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4otita mai veche care tot mai revine
- 236otita seroasa bilaterala acuta
- 26otita medie...? fara antibiotic?
- 43ganglioni limfatici
- 3otite repetate, fetita un an jumatate
- 14baieti piatra la piept exact sub sfarc?!
- 3otita medie seroasa
- 5otita este contagioasa?
- 12Otita la copil de 2 ani cu 35 zile de antibiotic...
- 4probleme cu urechea in continuare
- 5otita seroasa
- 14mezotimpanita - otita medie supurata cronica
- 3Otita sau...?
- 3Ganglioni şi adenopatii crescute
- 2Copil cu otite repetate
- 2otita medie supurata urechea stinga
- 2Durere in ureche otita medie supurata
- 0Rugăminte - Rinoadenoidita acută, otită medie fiica mea, în vârstă de 1,9 luni
- 3Otita medie timpan spart
Mai multe informații despre: Otita medie Ganglionii limfatici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: