Este necesar un control?

19-04-2011
2raluk
Nu este medic/terapeut
2raluk
Buna ziua.in ianuarie am fost la medicul de familie, unde mi s-a spus ca am otita medie si am luat picaturi si Augmentin 625.dupa 2 saptamani, urechea dreapta inca era inflamata si am ajuns la ORL:otita, deviatie de sept si polisinuzita dreapta.tratament:Otocalm, Betaserc, Olynth, Nurofen o saptamana.apoi Nasonex + Betaserc si Nasonex+Aerius.la ultimul consult si mi s-a spus ca arata foarte bine si sa termin nasonex-ul.la inceputul lui aprilie am racit si inca am nasul infundat si secretii nazale.sper ca sunt folositoare detaliile.intrebarea mea este daca poate fi din nou sinuzita.va multumesc anticipat.
3 comentarii
1
19-04-2011, ora 19:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
deviatia de sept poatye sa intretina acea sinuzita.. prin lipsa de aerisire a sinusului.
POlisinuzita daca a fost purulenta.. poate sa nu se vindecat complet si sa fie nevoie de punctii sinusale
Otita a fost secundara acestor probleme din nas.. si daca nu vindecati nasul.. otita o sa se repete
faceti Radiografie SAF sa vedeti cum se prezinta sinusurile
Tratati orice problema de nas, gat, urechi.. NUmai la medic ORL..din prima.. fara tratament de proba la med. de familie
0
19-04-2011, ora 20:16
2raluk
Nu este medic/terapeut
2raluk
Secretii purulente nu am avut.acum mi-am amintit ca doar la prima vizita a zis de puroi, dar nu mi-a recomandat nimic, doar tratamentul de mai sus.ar trebui sa caut alt medic?
0
20-04-2011, ora 13:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
faci radiografia si o arati la ORL. o scanezi si o trimiti pe mail
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: