Este necesar un control?
Buna ziua.in ianuarie am fost la medicul de familie, unde mi s-a spus ca am otita medie si am luat picaturi si Augmentin 625.dupa 2 saptamani, urechea dreapta inca era inflamata si am ajuns la ORL:otita, deviatie de sept si polisinuzita dreapta.tratament:Otocalm, Betaserc, Olynth, Nurofen o saptamana.apoi Nasonex + Betaserc si Nasonex+Aerius.la ultimul consult si mi s-a spus ca arata foarte bine si sa termin nasonex-ul.la inceputul lui aprilie am racit si inca am nasul infundat si secretii nazale.sper ca sunt folositoare detaliile.intrebarea mea este daca poate fi din nou sinuzita.va multumesc anticipat.
3 comentarii
deviatia de sept poatye sa intretina acea sinuzita.. prin lipsa de aerisire a sinusului.
POlisinuzita daca a fost purulenta.. poate sa nu se vindecat complet si sa fie nevoie de punctii sinusale
Otita a fost secundara acestor probleme din nas.. si daca nu vindecati nasul.. otita o sa se repete
faceti Radiografie SAF sa vedeti cum se prezinta sinusurile
Tratati orice problema de nas, gat, urechi.. NUmai la medic ORL..din prima.. fara tratament de proba la med. de familie
POlisinuzita daca a fost purulenta.. poate sa nu se vindecat complet si sa fie nevoie de punctii sinusale
Otita a fost secundara acestor probleme din nas.. si daca nu vindecati nasul.. otita o sa se repete
faceti Radiografie SAF sa vedeti cum se prezinta sinusurile
Tratati orice problema de nas, gat, urechi.. NUmai la medic ORL..din prima.. fara tratament de proba la med. de familie
Secretii purulente nu am avut.acum mi-am amintit ca doar la prima vizita a zis de puroi, dar nu mi-a recomandat nimic, doar tratamentul de mai sus.ar trebui sa caut alt medic?
faci radiografia si o arati la ORL. o scanezi si o trimiti pe mail
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9disfunctia tubara
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 9otita medie, senzatie de ureche infundata
- 8otita --urmari
- 0otita medie, ptr domnul doctor Flueraru
- 3probabil otita seroasa
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 6a facut otita medie, i s-a facut timpanotomie si am obs. ca nu mai aude
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 5Otita, dar nu simt niciun fel de pocnituri
- 3medicamente pentru otita
- 14mezotimpanita - otita medie supurata cronica
- 2Otita severa urechea stanga
- 2Otita - recidiva dupa amoxicilina
- 16La 32 de ani am facut pentru prima data otita
- 2Durere in ureche otita medie supurata
- 2Otita congestiva
- 4Otita medie copil 2 ani
- 0Rugăminte - Rinoadenoidita acută, otită medie fiica mea, în vârstă de 1,9 luni
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: