Otită congestivă
Buna seara, saptamana trecuta am fost diagnosticat cu otita medie congestiva. Medicul mi-a prescris sa iau otis-t, nasonex, trobadex, klacid sr. Am terminat de luat klacid sr si otis-t, problema e ca inca am urechea stanga infundata si un tiuit continu(cred ca e tinitus).
1.Sa mai iau inca un otis-t??
2.In cat timp se desfunda urechea si dispare tiuitul?
1.Sa mai iau inca un otis-t??
2.In cat timp se desfunda urechea si dispare tiuitul?
7 comentarii
numai un medic ORL..
care vede nasul, gatul, urechea
care vede timpanul cu otoscopul
face audiograma si timpanograma
numia atunci poate sa stie un diagnostic concret si corect si sa administreze un tratament caatare
care vede nasul, gatul, urechea
care vede timpanul cu otoscopul
face audiograma si timpanograma
numia atunci poate sa stie un diagnostic concret si corect si sa administreze un tratament caatare
referitor la intrebariel tale
1 Otis..sau alte picaturi NU trateaza tiuitul ( doar inflamatia timpanului poate sa o vindece)
2 Tiuitul NU este simptom a otitei
este simptom de afectarea nervului auditiv
3 am mari dubii ca tratamentul descris este recomandat de un medic ORL
1 Otis..sau alte picaturi NU trateaza tiuitul ( doar inflamatia timpanului poate sa o vindece)
2 Tiuitul NU este simptom a otitei
este simptom de afectarea nervului auditiv
3 am mari dubii ca tratamentul descris este recomandat de un medic ORL
numai dupa ce gasesti cauza problemei
incepi cu investigatii la oRL
incepi cu investigatii la oRL
Referitor la osis-t domnul doctor, cat timp trebuie sa tin picaturile in urechi?
Am facut audiograma si timpanograma, iar acum medicul mi-a recomandat sa fac 5 zile tratament cu aerosol si infrarosu. Azi am inceput tratamentul, dupa ce am terminat de inhalat mi-a venit sa tusesc( si acum mai tusesc) e normal asa ceva ?
Buna ziua, fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata cu otita acuta, la o saptamana dupa un episod de bronsita.
A primit tratament Augmentin ES 6 ml la 12 ore 7 zile, picaturi Otipax 2 picaturi de 3 ori pe zi 5 zile, picaturi Ciplox pentru nas infundat 2 picaturi de 3 ori pe zi 5 zile si sirop Riniathol pentru tuse seaca, aerosoli dexametazona 1ml + 2 ml ser 3 zile, Nurofen 6 ml la 8 ore 3 zile.
Este corecta administrarea a 2 antibiotice in acelasi timp, Augmentin si Ciplox?
Pot folosi Colargol in loc de Ciplox?
De asemenea, despre siropul Riniathol am citit ca a fost interzis in Franta. Pot folosi aerosoli cu ACC pentru expectoratie?
Multumesc.
A primit tratament Augmentin ES 6 ml la 12 ore 7 zile, picaturi Otipax 2 picaturi de 3 ori pe zi 5 zile, picaturi Ciplox pentru nas infundat 2 picaturi de 3 ori pe zi 5 zile si sirop Riniathol pentru tuse seaca, aerosoli dexametazona 1ml + 2 ml ser 3 zile, Nurofen 6 ml la 8 ore 3 zile.
Este corecta administrarea a 2 antibiotice in acelasi timp, Augmentin si Ciplox?
Pot folosi Colargol in loc de Ciplox?
De asemenea, despre siropul Riniathol am citit ca a fost interzis in Franta. Pot folosi aerosoli cu ACC pentru expectoratie?
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ORL
- 8otita seroasa
- 3otite repetate, fetita un an jumatate
- 10otita medie seroasa
- 11am observat o secretie a urechii drepte care are un miros urat
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 7otita, durere de ureche
- 3otite repetate baietel 1 an si 4 luni
- 0nas infundat si otita
- 3Netildex recomandat la otita
- 5Otita medie acuta-e bun tratamentul?