baieti piatra la piept exact sub sfarc?!
eu de pe la varsta de 17, 18 cred am un fel de piatra exact sub sfarcuri, sunt baiat am 23 ani iar cand e cald si soare se umfla destul de ciudat ca da senzatia de sfarc de femeie si mi-e cam rusine sa ma dezbrac, dar daca ma bag in apa rece sau e mai rece afara se contracta cumva si nu se mai observa dar vreau sa zic ca se simte la pipait ca e ceva tare..acum m-am obisnuit dar la inceput ma durea cand eram atins in zona asta..tin minte ca jucam fotbal si mai faceam preluare pe piept iar daca mingea ma atingea in zona sfarcului ma durea ingrozitor...ce sa fac sa-mi dispara aceasta piatra..tin minte ca am fost la medic odata cu tata cand aveam 18 ani si mi-a zis doctorita de fam. ca e normal :P cat de normal nu stiu ca de vreo 6 ani nu-mi mai trece.ce sa fac? ca si fratele meu are asa...
14 comentarii
Ar trebui sa te vada un endocrinolog.
deci eu am 15 ani si am avut piatra de la 12 ani si am fix aceias problema numai ca mie mia disparut piatra si le am foarte umflate nu ma doare daca le ating nu am nici o problema cu ele doar ca sunt umflate foarte tare si cand merg la strand sau undeva mi rusine sa ma dezbrac sa se vad foarte urat zici ca am sfarcuri de femeie va rog ajutativa baga id meu u.alexutz si zimi si mie ce e de facut pls
salut si io am o problema asemanatoare doar ca la mn partea dreapta are piatra dar destul de mare si partea stanga ii intacta nu ar nici cea mai mica piatra sau deformare la sfarc.mie mi sa marit putzin sfarcu si piatra.cand pipai se simnte ii destul de mare ! cine ma poate ajuta si pe mn cu vreun sfat inainte sa ajung la doctor evetual exercitzi ceva.multzumesc anticipat
as vrea s ma ajutati si pe mn am o problema asemanatoare cu a celorlalti baieti. de 2 sapt mha doare sfarcul drept shi nu stiu ce s fac ?as dori un sfat cva sau un tratament
Bai baieti... deci ce se intampla cu chestia asta cu piarta dupa cate stiu io..:- daca ii da-ti in cap faceti laba apare chestia asta piarta si io v-a propun ceva nu mai faceti laba sau nu mai faceti sex cu fetele vreo saptamana asa si apoi o sa vedeti... dak mai e la fel :P si aici km toate motivele :D prea multa laba/mult stat la soare si scaldat/lipsa de pizda asa ca aveti grija de akma :
Vreau sa va spun ca si eu am avut o parte din problemele pe care le aveti voi am avut piatra la sfarcuri cam de pe la 14 ani pana pe la 19 apoi aceasta piatra a disparut si acuma am doar sfarcurile putin umflate... ceea ce doctorii spun ca nu este nici o pb si nu trebuie sa va fie rusine de voi. toti baietii in perioada pubertati au sau au avut piatra la sfarucri doar ca unii trec prin perioada pubertatii mai repede iar altii in cativa ani. Deci cu alte cuvinte nu trebe sa va faceti grij de sfarcuri o sa treaca cu timpu, trebuie sa aveti rabdare si cand cineva va zice ceva jicnitor nu ii bagati in seama;) Iar in privintza masturbarii nu prea are mare legatura cu sfarcurile dar nu este deloc bine sa se foloseasca in exces este bine o data de 2 ori pe luna dar nu este nici o problema dak nu o faci deloc pt ca atunci o sa visezi sigur intr-o luan frumos si o sa ishi face spermatozoizii treaba biologica ;)
salut am 13 ani si tot mi sa inflat piatra de la sfirk cei ku ia ca am la dreapta si stinga is cala fetece sa fac inainte de a pleca la medic ??? mii rusine cam kind ma dezbrac cind pipai simt piatra era mika dar acum oliac mai tare sa inflat ce sa fac ajutatima varog cu vriun sfat ??? :(
salut! am 19 ani si ma confrunt cu o dilema. La scoala am niste colegi cam inapoiati in sensul ca au obiceiul ciudat si prost sa vina si sa te ciupeasca/stranga de piept(sfarc). Chestia asta s-a intamplat de mai multe ori si am stat cu durere chiar mai multe zile. Simt la pipaire/atingere ceva in forma de noduli destul de multi(nu stiu cam 3-4-5 depinde ca sunt cam in toata zona) si la pipaire sunt putin durerosi/inteapa. Acum nu stiu daca e din aceasta cauza, sau doar ca sunt la pubertate iar pectoralii se dezvolta. Ma puteti ajuta cu un raspuns? se poate face complicatie(cancer) de la aceast factor? Multumesc.Ar trebui sa merg la doctor? Am fost chiar dupa incident si mi-a spus ca se simte o umflatura si mi-a dat un unguent Diclofenac Ozone sa dau pe zonele dureroase. Am respectat vreo cateva zile pana a trecut durerea, dar zic ca acesti noduli exista. Sa fie oare motiv de ingrijorare?
am si eu o problema asemanatoare...sfarcurile sunt umflate si la atingere sunt dureroase...e cam naspa mai alex cand vine vb de strand imi e km rusine s a ma dezbrac chiar dak la apa se strang se incretesc...ma rog ciudat dar asta nu tine mult odata ce am iesit la caldura...revin la loc :( ma poate ajuta cineva tin minte ca am mai avut problema asta cand eram mai mic si am fost la medicul d e familie si mia recomandat o crema..ma rog si mi-a trecut dar numai stiu cum se numea ma poate ajuta cineva pls
aceasi problema o am si eu... am sfarcuri umflate... dar nu am piatra eu cand am 15 si cand am fost mai mic adica pe la 12 -13 ani eram cata mai grasut si acum am slabit si am sfarcuri umflate mie mi'sa spus ca acolo in sfarc ar fi depozitata grasime... si mi-sa mai spus sa fac flotari cu mainile departate sa se intinga acea grasime pe piept :| va rog ajutati-ma si pe mine incepe sezonul de vara si tot cu sfarcu mare sunt :| e jenant la scaldat :P undeva pe un forum am citit ca trebe sa fac operatie :(( UN DOCTOR CEVA REPLY ca ne'am adunat 1000 aici :|
Buna, am 15 ani si de aproape 1 an am piatra la tata... la inceput a fost ceva mai mic si ma durea... toti baietii mai mari imi spuneau ca... nu este nimica sa au avut toti, dar unii nu au avut de exemplu tata nu a avut.De 5-6 luni nu mai este piatra la tata... de obicei se facea la sfarc... eu nu am nimic la sfarc... dar in jurul "ÈšaÈšei" este foarte mare, parca as avea tate de fata. daca ma uit din lateral... parca as fii o fata care abia acum ii cresc tatele...nu ma mai doare asa de tare...toti baietii rad de mine si imi e rusine sa ma dezbrac, vine vara si ma duc la strand piscina si nu pot sa sar in bazin cu tricou.
Cineva sa ma ajute va rog
Cineva sa ma ajute va rog
Salut, am aceeasi problema, de 14 ani sunt cu sfarcuri tuguiate, dar la frig se fac normale.Am auzit ca e cv crema care provoaca o racoare f mare pe vreme indelungata, poate asa merg si eu la piscina...help me sa gasesc crema care imi ingheata sfarcurile 3 4 ore...
Buna seara am si eu o problema asemanatoare cu a celorlalti baieti si as vrea sa primesc si eu ceva explicati.Am 13 ani si de 2 luni am dureri.La inceput ma durea putin dar nu dura mult si ma lasa. Am avut o perioada cand nu ma durea iar acum de o saptamana cand faceam baie am simtit ceva tare fix sub sfarc, am atins si ma durea ceva timp.Va rog ajutatima!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3noduli pe maini
- 5acum cateva zile am descoperit 4 ganglioni limfatici inflamati..
- 43ganglioni limfatici
- 20ganglion limfatic suspect?
- 3ce poate fi?
- 14ganglioni limfatici la copii
- 3ganglion inflamat. rog raspuns urgent!
- 5Neutrofile, limfocite, ganglioni limfatici durerosi
- 25Ganglioni limfatici inflamati de doi ani de zile
- 5nodul limfatic la gat, baietel patru ani
- 4ganglioni, mancarime, panica
- 3Ganglioni şi adenopatii crescute
- 0ganglion inflamat
- 2de ceva timp am ganglionii limfatici de la nivelul gatului
- 2Otita congestiva
- 1Ganglioni umflati
- 14Excizie ganglion
Mai multe informații despre: Ganglionii limfatici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: