nodul limfatic la gat, baietel patru ani
Spuneti-mi va rog daca e ceva in neregula, baiatul meu de 4ani are un nodul limfatic in parte stinga a gitului. El nu are amigdale au fost scoase. Poate e nevoie de ceva analize. Nodululu limfatic poate cauza ceva probleme si ccare anume.
5 comentarii
Ganglionul inflamat poate sugera o infecţie la nivelul zonei- sursa: ureche, măsele sau chiar o infecţie localizată în altă parte, ganglionii umflându-se în semn de apărare al zonei respective. Ar fi necesare analize de sânge pentru a vedea dacă are infecţie (hemograma, proteina C reactiva etc)
multumesc pentru raspuns.
la ce medic sa ma adresez referitor la ganglioni.
la ce medic sa ma adresez referitor la ganglioni.
- Amigdalele au fost scoase deoarece dadeau complicatii la articulatii care deacum il dureau si din cauza articulatiilor am stat si in spital
Duceti-va la medicul de familie sau la pediatrul dvs pentru a va putea face niste analize de sange.
Buna ziua!
In urma cu doi ani jumate am fost depistata in urma unui control la un medic endocrinolog cu un chist limfatic, cu lichid, sub piele, la baza gatului, adica pe lobul drept de 4.3 mm...Medicul mi-a zis atunci sa ma operez insa eu nu am ascultat.De atunci chistul a mai crescut, cred ca acum e dublu ca dimensiune...as merge sa ma operez, desi el nu ma doare si aproape ca nu il simt, insa ma deranjeaza doar estetic si psihic ca il stiu acolo...dar imi este foarte frica sa nu se fi agravat si sa nu am ceva canceros acum...dupa atata timp.E posibil? Nu stiu ce sa fac!
In urma cu doi ani jumate am fost depistata in urma unui control la un medic endocrinolog cu un chist limfatic, cu lichid, sub piele, la baza gatului, adica pe lobul drept de 4.3 mm...Medicul mi-a zis atunci sa ma operez insa eu nu am ascultat.De atunci chistul a mai crescut, cred ca acum e dublu ca dimensiune...as merge sa ma operez, desi el nu ma doare si aproape ca nu il simt, insa ma deranjeaza doar estetic si psihic ca il stiu acolo...dar imi este foarte frica sa nu se fi agravat si sa nu am ceva canceros acum...dupa atata timp.E posibil? Nu stiu ce sa fac!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum cateva zile am descoperit 4 ganglioni limfatici inflamati..
- 20ganglion limfatic suspect?
- 14baieti piatra la piept exact sub sfarc?!
- 3ce poate fi?
- 14ganglioni limfatici la copii
- 4de vreo 4 luni au inceput sa imi apara niste noduli limfatici foarte durerosi
- 9au inceput sa imi apara niste noduli limfatici foarte durerosi
- 3Carcinom de ganglion limfatic
- 3Ganglioni Inflamati!
- 0ganglion inflamat-boala de sange?
- 4ganglioni, mancarime, panica
- 2de ceva timp am ganglionii limfatici de la nivelul gatului
- 2ganglioni limfatici mariti = cancer limfatic ?
- 3Ganglioni ramasi in urma unui sifilis
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 4ganglion laterocervical si nas infundat
- 1Ganglion inghinal stang inflamat
Mai multe informații despre: Ganglionii limfatici nodulii limfatici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: