ureche infundata

buna ziua!
ma confrunt de mai mult timp cu o otita medie suprainfectata micotic. acesta este diagnosticul dat de orelistul din orasul meu. prezint si alergie la lactate, insa toate medicamentele pe care le/am luat, de la antibioticele pentru stafilococi la antimicotice, nu au dat nici un rezultat. legatura nasului cu urechea face ca microbul care este in nas sa imi infunde si urechea medie. la 2 luni sau mai des eu trebuie sa imi spal urechile, uneori fara folos, fiind doar o apa de ploaie. ce ar trebui sa fac, unde sa merg si care sunt pasii pentru a ma trata, pentru ca devine deja iritant. de prea multi ani ma necajeste.
va multumesc!
ma confrunt de mai mult timp cu o otita medie suprainfectata micotic. acesta este diagnosticul dat de orelistul din orasul meu. prezint si alergie la lactate, insa toate medicamentele pe care le/am luat, de la antibioticele pentru stafilococi la antimicotice, nu au dat nici un rezultat. legatura nasului cu urechea face ca microbul care este in nas sa imi infunde si urechea medie. la 2 luni sau mai des eu trebuie sa imi spal urechile, uneori fara folos, fiind doar o apa de ploaie. ce ar trebui sa fac, unde sa merg si care sunt pasii pentru a ma trata, pentru ca devine deja iritant. de prea multi ani ma necajeste.
va multumesc!
2 comentarii

ointernare in clinica ORL.. ar duce la rezolvarea problemei. ( prin traatament daca otita este externa) si prin interventie chirurgicala.. daca otita este medie cu timpan fisurat !!!!

va multumesc! otita este medie. datorita mancarimilor provocate de ceara, am avut si timpanul fisurat, dar nici un medic nu mi-a recomandat o inteventie chirurgicala; o tin asa pe picioare de ani. doar curatare si gata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 144ureche infundata
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 7ureche infundata de 3 luni
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 4Timpan fisurat
- 10ureche infundata
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 2Ureche infundata
- 0Urechi infundate
- 1ureche (stanga) amortita si sau infundata
- 9Urechii infundate!
- 3Urechi infundate de patru luni de zile
- 1Auz slab si senzatie de urechi infundate.
- 1Sinuzita persistenta
- 1Otita (nu s-a vindecat total dupa medicamentele prescrise)
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: