ureche infundata
buna ziua!
ma confrunt de mai mult timp cu o otita medie suprainfectata micotic. acesta este diagnosticul dat de orelistul din orasul meu. prezint si alergie la lactate, insa toate medicamentele pe care le/am luat, de la antibioticele pentru stafilococi la antimicotice, nu au dat nici un rezultat. legatura nasului cu urechea face ca microbul care este in nas sa imi infunde si urechea medie. la 2 luni sau mai des eu trebuie sa imi spal urechile, uneori fara folos, fiind doar o apa de ploaie. ce ar trebui sa fac, unde sa merg si care sunt pasii pentru a ma trata, pentru ca devine deja iritant. de prea multi ani ma necajeste.
va multumesc!
ma confrunt de mai mult timp cu o otita medie suprainfectata micotic. acesta este diagnosticul dat de orelistul din orasul meu. prezint si alergie la lactate, insa toate medicamentele pe care le/am luat, de la antibioticele pentru stafilococi la antimicotice, nu au dat nici un rezultat. legatura nasului cu urechea face ca microbul care este in nas sa imi infunde si urechea medie. la 2 luni sau mai des eu trebuie sa imi spal urechile, uneori fara folos, fiind doar o apa de ploaie. ce ar trebui sa fac, unde sa merg si care sunt pasii pentru a ma trata, pentru ca devine deja iritant. de prea multi ani ma necajeste.
va multumesc!
2 comentarii
ointernare in clinica ORL.. ar duce la rezolvarea problemei. ( prin traatament daca otita este externa) si prin interventie chirurgicala.. daca otita este medie cu timpan fisurat !!!!
va multumesc! otita este medie. datorita mancarimilor provocate de ceara, am avut si timpanul fisurat, dar nici un medic nu mi-a recomandat o inteventie chirurgicala; o tin asa pe picioare de ani. doar curatare si gata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ureche infundata de aproape 2 saptamani
- 9otita medie, senzatie de ureche infundata
- 9senzatia de urechi infundate
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 7ureche infundata de 3 luni
- 1ureche infundata
- 12Ureche infundata
- 1urechi infundate
- 1urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
- 4ureche stinga infundata
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 1Ureche infundata
- 1Ureche înfundată
- 4Ureche infundata de 4 zile
- 6Ureche infundata
- 4Rinita+sinuzita
- 1Urechi infundate
- 1Ureche infundata plus ecou
- 5Țiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 1Ureche si sinus drept cu probleme, plus tic ochi pe partea dreapta
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: