Unde sa ma duc sa mi descoper diagnosticul
De 9 luni am un tiuit in ureche. Mi s a spus ca am catar tubar. Un doctor mi a facut endoscopie nazala si a vazut o pata rosie ovalara si pilipii recrescuti desi nu au fost scosi niciodata. Mi a spus ca poate fi o tumora. La un CT nativ nu se vede nimic. Ce poate fi?
10 comentarii
formatiunile din nas, gat..sunt diagnostice serioase, tratabuie investigate serios.. Dar ele NU dau tiuit
Acufene, tiuit in urechi.. poate fi inclusiv de la probleme intestine, ficat.fiindca acolo se face sangele si calitatea lui depinde de alimentatie si hidratare, un sange gros, vascos.. nu oxigeneaza urechea interna si creerul
asa va faceti investiagtii la gastrologie, schimbati regimul alimentar
dupa se merge la ORL pentru audigrama
se merge la neurologie pentru coloana cervocala si circulatia cerebrala
Acufene, tiuit in urechi.. poate fi inclusiv de la probleme intestine, ficat.fiindca acolo se face sangele si calitatea lui depinde de alimentatie si hidratare, un sange gros, vascos.. nu oxigeneaza urechea interna si creerul
asa va faceti investiagtii la gastrologie, schimbati regimul alimentar
dupa se merge la ORL pentru audigrama
se merge la neurologie pentru coloana cervocala si circulatia cerebrala
Domnule doctor, ce inseamna la un ct interpretarea acumulare densa vizibila peversantul superior si posterior al nazofaringeluui sugerand hipertrofia vegetatiilor adenoide in contextul unor modificari de rino adenoidita cronica
inseamna ca un medic ORL.. tre sa examineze rinofaringele cu endoscopul
si sa coreleze ce vede acolo cu rezultatul CT
Vegetatii adenoide..sunt acei polipii a copiilor care dupa 7-11 ani tre sa dispara
ma raman acolo mariti si inflamati doar la persoanele cu reflux gastro esofagian
si sa coreleze ce vede acolo cu rezultatul CT
Vegetatii adenoide..sunt acei polipii a copiilor care dupa 7-11 ani tre sa dispara
ma raman acolo mariti si inflamati doar la persoanele cu reflux gastro esofagian
S a uitat cu fibroscopul so zis ca sunt vegetstii adenoide in conditiile in care am si sinuzita maxilara bilayerala cronica. M a trimis la un faimos orl ist sa ma opeteze de toate
corect
sinusita a aparut din cauza nasului infundat
polipii sau mentinut din cauza refluxului gastri eisfgaian
Te operzi
dupa mergi la gastrologie sa tratezi refluxul ( cauza problemelor)
sinusita a aparut din cauza nasului infundat
polipii sau mentinut din cauza refluxului gastri eisfgaian
Te operzi
dupa mergi la gastrologie sa tratezi refluxul ( cauza problemelor)
Domnule doctor, am operat copilul de vegetatii adenoide, copil de 16 ani si sforaie noaptea, vorbeste nazonat si il doare si in obrazul drept spre mandibula. Tiuitul ce l a avut in ureche tot nu i a trecut. De ce?
ati fost la gastrologie.. ati investigat problemele care au dus la bolile ORL?
stiti ca circulatia sângelui la cap.. tine de intestine si ficat.. si de hidratarea si alimentatia corecta?
stiti ca circulatia sângelui la cap.. tine de intestine si ficat.. si de hidratarea si alimentatia corecta?
Nu sm fost la gastrologie. Este urmatorul pas. Dar astept sa se refaca dupa operatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 475 HTP - efecte secundare
- 4Intepaturi urechi
- 5tiuit in ureche
- 0Probleme tiuit urechi
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 1Tiuit in urechea dreapta
- 1Tiuit Urechi
- 1Tiuit urechi
- 1Tiuit in ureche