tuituri in urechi..
bunA ziua am si eu si eu o problema.
Acum 5 zile mam trezit cu o raceala si ne stand ppe ganduri am incecut sa iau medicamente adica Augumentin850/150 unu la 12 ore si paracetaml 3 pe zi prescri de cineva...Raceala sa ameliorat dar azi dimineata cand mam trezit am inceput sa simt una din ureche ibfundata si imi pionea iar acum sa ameliorat si sa mutat la cealalalta specific am 23 de ani 1.85 si 95 kg iar tensiunea arteriala o am 120/70 puls 65.Va rog frumos sa imi dati un sfat sau sa ma ajutati cu cv sunt atat de jenante si nu ma lasa de loc nust ce sa mai fac specific ca stresat nu sunt sau anxios chiar de loc va rog...!!!Multumesc frumos
Acum 5 zile mam trezit cu o raceala si ne stand ppe ganduri am incecut sa iau medicamente adica Augumentin850/150 unu la 12 ore si paracetaml 3 pe zi prescri de cineva...Raceala sa ameliorat dar azi dimineata cand mam trezit am inceput sa simt una din ureche ibfundata si imi pionea iar acum sa ameliorat si sa mutat la cealalalta specific am 23 de ani 1.85 si 95 kg iar tensiunea arteriala o am 120/70 puls 65.Va rog frumos sa imi dati un sfat sau sa ma ajutati cu cv sunt atat de jenante si nu ma lasa de loc nust ce sa mai fac specific ca stresat nu sunt sau anxios chiar de loc va rog...!!!Multumesc frumos
3 comentarii
este obligatoriu un consult ORL
poate fi vorba de simplu dop de cera, catar tubar, otita seroasa, acufene
tratamentul difera
poate fi vorba de simplu dop de cera, catar tubar, otita seroasa, acufene
tratamentul difera
ok multumesc pentru sfat voi vizita un doctor...
Domnu Doctor dar mai am si eu o singura intrebare.
Ieri de exemplu imi pionea in urechea stanga acum simt pionitul in urechea dreapta iar daca bag degetul in urechea stanga nu se mai aude chiar asa de rau exista o cauza concreta si daca exista vreo solutie cv puteti sa imi recomandati... Multumesc frumos..
Ieri de exemplu imi pionea in urechea stanga acum simt pionitul in urechea dreapta iar daca bag degetul in urechea stanga nu se mai aude chiar asa de rau exista o cauza concreta si daca exista vreo solutie cv puteti sa imi recomandati... Multumesc frumos..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31piuit in ureche
- 4un tiuit continuu de 2 saptamani!
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 4Tiuit urechi si intepaturi.
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 5Intepaturi urechi
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 0Tiuituri in urechi
- 4țiuit permanent
- 9vajaiala cap -ureche
- 0Tinitus?