Orl - mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept

03-03-2021
Maria.dupir21
Nu este medic/terapeut
Maria.dupir21
Buna ziua, ma confrunt cu o mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept de 2 zille, cateodata si nasul in exterior..Mentionez ca am o deviatie de sept, si o rinita non-alergica.Ce as putea face pt a calma mancarimea de urechi?Va multumesc mult!
4 comentarii
1
03-03-2021, ora 15:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. acum simptomele descrise.. sunt simptoem de Alergie. Cititi Alimente Alergene.. si vedeti care trebuie excluse din alimentatie
2 pana ajungeti la ORL... luati un antialergic seara
0
03-03-2021, ora 22:29
Maria.dupir21
Nu este medic/terapeut
Maria.dupir21
Am fost acum o luna la ORL si singurul tratament ce l-am primit a fost pentru nas, crema si spray nazal, fiindca ma trezeam mereu cu nasul uscat..mentionez ca acum 2 zile m-am spalat pe par si mi-a intrat si apa in urechie, iar in ziua respectiva m-a durut un pic dupa care a inceput cu mancarime
0
04-03-2021, ora 10:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. mancarimea in ureche de la apa.. poate fi o Otit externa..si trebuie vazuta la ORL
2 nas uscat.. poate fi de la o temperatura prea ridicata in dormitor.. normal 20 gr. sau de la o laimentatie incorecta cu prea mult acid..si fara vit. uleioase.. A, E, D omega 3
0
04-03-2021, ora 13:16
Maria.dupir21
Nu este medic/terapeut
Maria.dupir21
Da, cam mereu cand imi intra apa in urechi la spalat, simt asa un deranj.Am sa incerc sa protejez cat pot de bine.La Orl am avut tratament:quixx, nasic, rinopanteina, si doua unguente preparate in farmacie(unul cu augmentin unul cu vitamine), cat pentru ureche, am programare abia sapt care vine, trebuie sa ma duc si sa vada daca a mers tratamentul pt nas uscat.Va multimesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: