este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
am si eu o intrebare: exista vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
3 comentarii
Tocmai mi-am comandat de pe net Breast + -*.(Scrie pe site ca 80% dintre femei nu stiu ca au sanii mici din cauza dereglarilor hormonale.Medicamentul ajuta le echilibru hormonal si mult mai multe.Multe femei au scris marturii ale efectelor pe site.
Medicamentul e numai din plante si dna doc.de endocrinologie la care am fost a zis ca pot sa-l iau linistita.Nu scrie nici pe site de efecte adverse, contraindicatii.Atat mi-a mai mentionat ca nu ar trebui sa iau doar daca am hipertiroidie(2 plante din el au mult iod), dar mi-am facut recent eco la tiroida si nu am nimic.
(*modificat de administrator)
Medicamentul e numai din plante si dna doc.de endocrinologie la care am fost a zis ca pot sa-l iau linistita.Nu scrie nici pe site de efecte adverse, contraindicatii.Atat mi-a mai mentionat ca nu ar trebui sa iau doar daca am hipertiroidie(2 plante din el au mult iod), dar mi-am facut recent eco la tiroida si nu am nimic.
(*modificat de administrator)
am si eu o problema aceea fiind..ca cand imi strang sani imi curge un lichid transparent..nu cred ca sunt insarcinata deoarce luna aceasta mi-a venit menstruatia..si mi-am facut si un test de sarcina..va rog din suflet sa-mi raspundeti..am vreo boala ce inseamna?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 96564Implant silicon sani
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 13Sani mici
- 14implant silicoane
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 1implant mamar - recomandari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 1Marire sani
- 3pete rosii pe sani
- 0micşorare sani
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 0Micşorarea mameloanelor
Mai multe informații despre: Estetica sanilor Marirea sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: