operatie extractie?
Buna!
Azi am fost la medicul dentist pt o durere de masea. Mi s-a spus ca maseaua e destul de stricata, dar s-ar putea salva. Totusi, largind putin gaura pt a putea verifica daca poate scoate nervul si apoi sa puna medicament, a zis ca am deja infectie (mirosea urat dupa ce a impuns cu acul) si ca nu are ce sa-mi faca decat sa-mi dea antibiotic si sa merg peste cateva zile, sa-mi fac fie extractie, fie operatie. Intrebarea mea este urmatoarea: este chiar necesara o operatie pt o infectie? Nu trece cu antibiotic? Afectiunea mea, e de abia 2 zile, nu sunt inflamata, nu se vede nimic inafara maselei..si cand eram mai mica, tin minte ca am mai avut puroi la masea si mi-a trecut cu antibiotic..
Azi am fost la medicul dentist pt o durere de masea. Mi s-a spus ca maseaua e destul de stricata, dar s-ar putea salva. Totusi, largind putin gaura pt a putea verifica daca poate scoate nervul si apoi sa puna medicament, a zis ca am deja infectie (mirosea urat dupa ce a impuns cu acul) si ca nu are ce sa-mi faca decat sa-mi dea antibiotic si sa merg peste cateva zile, sa-mi fac fie extractie, fie operatie. Intrebarea mea este urmatoarea: este chiar necesara o operatie pt o infectie? Nu trece cu antibiotic? Afectiunea mea, e de abia 2 zile, nu sunt inflamata, nu se vede nimic inafara maselei..si cand eram mai mica, tin minte ca am mai avut puroi la masea si mi-a trecut cu antibiotic..
1 comentarii
Bună ziua!
Pentru rezolvarea eficientă a infecției, trebuie îndepărtat focarul ce o produce și întreține, care în cazul dumneavoastră este dintele distrus.
Medicația menționată ameliorează simptomele resimțite, sau poate maxim rezolva, doar pe moment, inflamația ce va reapărea inevitabil în absența îndepărtării cauzei ce o produce.
Așadar, singura rezolvare eficientă o reprezintă îndepărtarea nervului sau extracția dintelui distrus.
Pentru rezolvarea eficientă a infecției, trebuie îndepărtat focarul ce o produce și întreține, care în cazul dumneavoastră este dintele distrus.
Medicația menționată ameliorează simptomele resimțite, sau poate maxim rezolva, doar pe moment, inflamația ce va reapărea inevitabil în absența îndepărtării cauzei ce o produce.
Așadar, singura rezolvare eficientă o reprezintă îndepărtarea nervului sau extracția dintelui distrus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 3este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 3puroi dupa extractie
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 1intrebare
- 0Dupa extractia maselii de minte si umflarea fetei
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 2Extracție Masea
- 3Dupa 3 luni de la extractie molar inclus inca am gaura in gingie.
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Extragere Dinți 5
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 5Abceees pe gingia maselei extrase!
- 1Îngrijirea zonei după extracția dentară
- 3Sangerare nazala după tratament pe canalul molarului
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: