omulet marit

197 comentarii 1 2 ..... 456 7 Înainte ›
0
01-02-2013, ora 17:03
madalina nicoleta
Nu este medic/terapeut
madalina nicoleta
multumesc mult pentru raspuns!
0
04-07-2014, ora 00:17
Zaharia Luminita
Nu este medic/terapeut
Zaharia Luminita
Buna seara. Am un disconfort in gat de la agmidalita dreapta si omulet. Ma supara chiar si urechea dreapta. Oare de la ce? Cum pot face sa imi treaca?
0
04-07-2014, ora 11:29
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
initial trebuie sa vada un medic ORL.. ce ai...
un tratament corect poate fi numai dupa ce ai un diagnostic corect
poate fi si de la dantura si de la amigdala si de la un reflux gastric provocaat de mancare acra sau acidulata
0
04-07-2014, ora 14:29
Zaharia Luminita
Nu este medic/terapeut
Zaharia Luminita
Multumesc frumos.
0
25-07-2014, ora 20:14
mihaita35
Nu este medic/terapeut
mihaita35
Va salut cu stima! Am o intrebare - scurtarea omuletului pe cale chirurgicala poate avea efecte secundare ? Multumesc!
0
29-07-2014, ora 23:49
mihaita35
Nu este medic/terapeut
mihaita35
Este cineva pe aici care mi-ar putea răspunde la întrebarea de mai sus? De obicei cam dupa cat timp ti se răspunde la o întrebare pe acest forum? Mulţumesc.
0
30-07-2014, ora 16:02
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu.. nu are efecte secundare
doar beneficii
0
30-07-2014, ora 18:30
mihaita35
Nu este medic/terapeut
mihaita35
Mulţumesc încă o data!
0
18-08-2014, ora 21:37
mariusgreceanu
Nu este medic/terapeut
mariusgreceanu
buna seara domnu doctor am si eu o problema. acum 3 luni m-am trezit intr-o dimineata cu omuletu inflamat si rosu. am fost pana acuma la 3 doctori am fost si la un doctor orelist m-a pus sa fac analize la sange si coproparazitologic leam facut si mi-a iesit o bacterie la coproparazitologic. am tratat bacteria si mie omuletu nu mi sa retras e tot mare si ma deranzeaza nu stiu ce sa mai fac fiecare dintre doctori mi-au dat cate un tratament alti mi-au dat antiinflamatori si tot nu mi-a trecut. imi puteti da o ideie ce pot face in legatura cu problema mea?
0
20-08-2014, ora 00:41
mariusgreceanu
Nu este medic/terapeut
mariusgreceanu
ma puteti ajuta ca nu stiu ce sa mai fac
0
20-08-2014, ora 12:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
unica solutie corecta este sa.l scurtezi cu radiofrecventa.. la un cabinet ORL.. dotat cu asa ceva
exista si posibilitatea sa ajute un tratament cu Bioparox sprey, prednison 2 tab la 8 ore 3 zile
dar implica si un regim strict pe mult timp fara bauturi acidulate, fructe citrice, mancarea acra, otet s.a
0
13-01-2015, ora 21:01
virgilh
Nu este medic/terapeut
virgilh
Buna Seara.
M-am uitat pe comentarii dar nu sunt sigur ce sa fac...

Am tot avut gatul inflamat (in special dimineata) de vreo saptamana. Si am si tuse cu expectoratii. Aseara am inceput sa simt omultetul in gat. Precizez ca am avut si reflux gastric dar nu foarte dur.

Azi toata ziua am tot inghitit omuletul, tot gatul e inflamat si am si tuse. Va rog sa ma sfatuiti.
0
14-01-2015, ora 12:12
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
tot ce ai citit este valabil si pentru tine
regim strict aliemntar si consult al gastrologie
consult la ORL.. pentru tratament sau pentru operatie
0
17-01-2015, ora 16:15
vflorin70
Nu este medic/terapeut
vflorin70
Buna seara.Am fost operat de amigdale si mi s-a scurtat si lueta acum 4 zile, mai exact pe data de 14.01.2015, dar dupa acest timp lueta este la fel de lunga si mult mai groasa decat a fost.As vrea sa imi spuneti daca o sa se micsoreze de la sine s-au trebuie sa urmez un tratament?
0
17-01-2015, ora 20:13
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da.. se micsoreaza.. fiindca acum este edem post traumatic
gargara cu ceai cald si tab de supt tantum verde si sprey bioparox.. amelioreaza simptomele
poate sa fie si o gresala si sa scurtat putin din lueta
dupa 3 saptamani o sa stii
si dupa o sa decizi
daca e cazul faci inca o interventie ambulator..cu Radiofrecventa
0
29-01-2015, ora 17:00
mihaiboldor1985
Nu este medic/terapeut
mihaiboldor1985
Buna ziua.Am si eu o problema...de mai bine de 3 luni simt cum imi înghit lueta efectiv.Am 2 luni de cand mănânc la regim, nu acidulat, nu sarat, nu acru.Am urmat tot ce a explicat domnul doctor.Am fost la 2 cabinete ORL si am explicat ceea ce mi se intampla si mi sa spus ca nu am nimic.Au spus cei doi medici ca as avea putin lueta imflamata dar ca nu e nimic grav.Intrebarea mea este :Daca eu cer medicilor sa o taie.o vor taia si daca nu ce sa fac ca sunt disperat
0
29-01-2015, ora 18:32
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trimte cateva poze cu gatul tau.. unde sa se vada bine lueta, faringele si amigdalele/// Pe adresa mea pe hotmail.
0
13-05-2015, ora 12:51
winetou
Nu este medic/terapeut
winetou
Buna ziua domnule doctor.Am si eu o problema cu omuletul de doua zile mi sa alungit de imi ajunge pe limba, ce imi recomandati?Mentionez ca din toamna ma doare gatul am fost pe la clinica ORL unde ma diagnosticat cu amigdalita cronica, si recomadarea dansilor a fost operatie de inlaturare a amigdalelor.Credeti ca are legatura cu omuletul, inflamarea amigdalelor? Va multumesc.
0
25-05-2015, ora 17:56
Alexandra Romaniuc
Nu este medic/terapeut
Alexandra Romaniuc
Buna ziua. Am si eu o problema va rog daca se poate. De câteva zile am observat ca ceva ma deranja in gat.cand am fost la oglinda si m-am uitat aveam ca un gheag de sânge. Prima oara nu am ştiut ce este doar astăzi mi-am dat seama. Primul cheag era mai micuţ aşezat lângă omuleţ. Mama mea m-a sfătuit sa fac gargara cu sare sau bicarbonat. Am făcut iar a doua zi nu mai era probabil ca intr-un fel l-am înghiţit. Astăzi cand m-am trezit iarasi încă un cheag mai mare caare ma deranjează.Când îl ating cu un beţişor de ureche arata sânge pe el. Mie frica iarăşi sa nu il înghit sa nu fie ceva infecţie care sa dăuneze. Pe lângă acest cheag mai am o pata mica roşie. Înainte sa am aceste cheaguri ma durea in gat simţeam ca am o inflamaţie in gat. Trebuie sa consult un medic neapărat sau este posibilitatea sa imi treaaca si sa fie ceva normal. Mir frica sa nu fie de la ţigări (tabac). Daca ma puteţi ajuta va rog frumos. Va mulţumesc.
0
21-09-2015, ora 09:07
alexnedelea89
Nu este medic/terapeut
alexnedelea89
Buna ziua,

Numele meu este Alexandru, sunt din Bucuresti, am 26 de ani.
De aproximativ 2 saptamani, am o durere deranjata in gat in zona glandelor submaxilare.
Am fost la un consult ORL, mi s-a spus ca sunt putin rosu in gat si ca lueta este putin alungita. Intr-adevar, am vazut si eu acasa treaba asta.
Ideea este ca ma deranjeaza la respiratie. Imi da impresia ca am ceva in gat. Senzatia nu-i permanenta, apare cel mai des seara. Ca si tratament, mi s-a recomandat Nurofen 200 3/zi si Decaspet pentru supt cate 3, 4/zi.
Va rog frumos sa imi spuneti daca lueta isi o sa-si revina la dimensiunea normala si mai exact daca acest tratament este unul bun.
Multumesc din suflet.
O zi frumoasa tuturor!
0
21-09-2015, ora 11:33
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pentru ca lueta sa.si revina la dimensiune normala trebuie urmati cativa pasi
1 se scoate complet din alimentatie Tot ce este acidulat, citric, acru, fructele verzi... tot ce poate provoca aciditate gastrica
2 daca e cazul s eface consult la gastrologie ( acolo cred ca e problema)
3. se face gargara dupa fiecare masa cu ceaiuri caldfe si se foloseste dezinflan gat.. sprey 2 puf din 4 in 4 ore
0
21-12-2015, ora 06:57
CostinP
Nu este medic/terapeut
CostinP
Buna ziua domnule dr. Am 33 ani, am deviatie de sept operata dar cu recidiva la 6 luni postoperator. Cred ca respir la mai putin de 20% din capacitatea normala. Seara trecuta am baut un suc acidulat rece si am dormit intr-o camera cu o temperatura mai joasa decat cea cu care e obisnuit organismul meu. Deasemenea, am 110 kg la 1.85cm.
La ora 6 dimineata m-am trezit din somn cu lueta marita in volum, fiind prima data. Am citit toate raspunsurile dv. si de asta m-am hotarat sa va cer o parerea. Teoretic stiu ca trebuie clar un consult ORL, probabil rezolvata din nou deviatia de sept/rinita cu care ma chinui de ani buni... dar deocamdata nu gasesc timpul si curajul necesar pt a mai trece inca o data prin aceeasi experienta. Multumesc !
0
21-12-2015, ora 10:01
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sunt mai multe probleme de rezolvat
1 este cu Gandirea si schimbarea stilului de viata ( asta tine doar de Tine)
2 Excluzi complet din alimentatie Toate lactatele, fructele citrice, mancarea cu Otet si lamaie si toate bauturile acidulate
3.seara.. se consuma putine fructe Inainte de masa, dupa care cina cel tarziu la 19.00-20.00 si NU se mai consuma nimic dupa cina
4 Acum pentru Lueta
Maalox sau rennie ( antacid) de supt 3-4 zi
bioparox sprey 2 puf la 6 ore
pentru a micosra rapid lueta se poate lua 2 pastile de predinson
5. deviatia de sept Nu recidiveaza
sau sa format o Sinechie sau ai o rinita hipertrofica
aici e obligatoriu consult ORL
0
21-12-2015, ora 11:17
CostinP
Nu este medic/terapeut
CostinP
1. Multumesc pt raspunsul prompt
2. Ce tine de regimul alimentar si stilul de viata este intr adevar o problema pe care o cunosc si doresc sa o rezolv, dar cateodata e dificil datorita programului. Am sa incerc sa va urmez cat mai infeaproape sfaturile.
3. Sunt constient ca deviatia de sept nu recidiveaza singura...ea a fost ajutata de obiceiul vicios de a indeparta cu orice pret dopurile mucozale intarite care se formau mai ales in timpul somnului pt ca nu imi suflam nasul. Stiu ca nu e corect dar dupa cele 2 saptamani de curatire postoperator nu aveam timp sa merg in fiecare zi sa mi fie indepartate acele dopuri. Probabil a fost rezolvat efectul(deviatia) nu si cauza.
4. Acum dupa 1 ceai cald si 5 ore de la trezire deja lueta nu ma mai deranjeaza, s a micsorat semnificativ deci cred ca am sa tin situatia doar subt supraveghere.
Multumesc inca o data pt raspuns.
0
09-02-2016, ora 11:57
Codrut Valentin
Nu este medic/terapeut
Codrut Valentin
Buna ziua, Domnu Doctor, ma numesc Ciurezu Valentin Codrut, sunt din Constanta, am 19 ani iar pe data de 02.02.2016 m-am operat de amigdale acute iar diagnosticul dupa operatie amigdale cronice, sunt in a 8 zi i-ar durerile sau mai calmat, dar ieri la control mi-a zis ca am omuletul inflamat si ma internat 3-4 zile.. este neaaparat sa mi-l scoata? Si mai am o intrebare m-am intoxicat ceva de genu supradozaj de la Strepsils Intensive Spray si iau de 2 zile Aerius c-am in cate zile imi trec iritatiile si mancarimile de pe fata ? Va multumesc si astept raspunsu Dumneavoastra.
0
09-02-2016, ora 20:06
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
o vindecare cmpleta dureaza 3 saptamani
cu conditia sa nu mai gresesti cu alti alergeni... nici alimentari...
0
10-02-2016, ora 16:17
Codrut Valentin
Nu este medic/terapeut
Codrut Valentin
Va multumesc frumos, astazi 10.02.2016 ma externat din spital, iar Domnul Doctor mi-a dat ca tratament...doar Strepsils..iar omusorul meu este umflat si alungit, daca ma puteti sfatui...doar strepsils si va scadea?.. si ce alimentatie pot avea fara sa se inflameze omusorul.
0
11-02-2016, ora 08:42
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca acel strepsuls.. este cu lamaie si vit C.. NU.. nu o sa ajute
NU ai voie nimic acru, acidulat, citric si tab. care contin Vit C si lamaie
mai bine ei Voseptol de supt si Bioparox sprey
0
12-02-2016, ora 13:20
Codrut Valentin
Nu este medic/terapeut
Codrut Valentin
Va multumesc frumos. Mi-a recomandat Strepsils intensive de supt, paracetamol si aerius.
0
19-02-2016, ora 11:19
Geogeorge
Nu este medic/terapeut
Geogeorge
Buna ziua domnule doctor
De doua - trei zile omuletul este umflat si imi da senzatia de obiect in gat si asta provoaca tuse cu ceva expectoratii. Acum doua zile am alergat afara si in urmatoarele zile posibil sa fi mancat si sa fi baut rece si aseara am stat in frig. In urma cu un an si jumatate am avut aceleasi simptome si am consultat un doctor orl care a prescris cateva medicamente insa am ratacit reteta.
Cu multumiri
Adaugă un comentariu / răspuns
197 comentarii 1 2 ..... 456 7 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.