ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

omulet marit

197 comentarii 1 2 ..... 6 7
0
11-05-2021, ora 05:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Consult Gastrologie. Faci reflux în somn. Sau ai hernie hiatala sau helicobacter
2. Pe forum găsești ce Alimente sunt interzise seara
3.lueta se poate scurta simplu cu Radiofrecventa
0
11-05-2021, ora 10:16
Claudiu Iulian
Nu este medic/terapeut
Claudiu Iulian
Mulțumesc frumos domnule doctor. Dar pana îl scurtez (omulețul) nu exista un tratament sa dea înapoi? Și stau și ma întreb doctorul de la orl oare de ce nu a văzut omulețul alungit??!!. Va mulțumesc din suflet.
0
11-05-2021, ora 11:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Ca sa dau un tratament. Trebuie sa vad gatul. Omuletul. Sa vorbim despre alimentație. Reflyx
Deja e un consult online
Se face pe mail. Și pe watsapp. Contracost
Dai clic pe denumirea cabinetului. Acolo casesti informațiile necesare
0
20-07-2021, ora 16:53
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
domnule doctor, am astm bronsic, anu asta fiind foarte cald de multe ori am baut apa rece de la frigider si simt ca s-a umflat putin mai mult uvula, "omuletul". ce pot sa iau ca sa revina la normal? va rog ajutati-ma, am vazut in celelalte comentarii ca AERIUS si CLARITINE ajuta. Va rog recomandati-mi ce pot sa iau. Ma jur ca nu mai beau apa de la frigider.. oricat de cald ar fi afara.. beau un ceai..
Multumesc frumos.
0
20-07-2021, ora 17:36
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1. Nu am nici o siguranță că omulețul nu e mărit de la un reflux în somn. Ci doar de la rece
2 sunt 2 lucruri diferite. Se tratează duferit
Dacă e inflamație de la rece ajuta și antiinflamatoare și antialergice. Și spreiul pt gat de raceala
Dacă e de la reflux ajuta antiacidele
Dacă e pe fon alergic împreună cu rinita alergica și astmul. Ajuta antialergicele
3. În toate acele cazuri. Obligatoriu se modifica stilul alimentar fiindcă anume Alimentele acre. Acide. Citruce. Produc reflyx
Anume Alimentele Alergene... Va tine sistemul limfatic în stare de alergie și favorizează astmul
0
20-07-2021, ora 18:15
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
Va mulțumesc mult dl doctor.toate cele bune !
0
20-07-2021, ora 18:17
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
Dl doctor mai am o întrebare , am cumpărat pentru astm un aparat de aerosoli de la PERFECT MEDICAL. Îmi puteți spune va rog ce anume se pune ca medicament, ce recomandați ca să îmi cumpăr medicament și sa folosesc când fac aerosoli? Oare dacă îmi fac o apa salina și o pun acolo e în regula?
0
20-07-2021, ora 21:16
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Doar medicul care cunoaste pacientul.
Poate indica tratamente
0
20-07-2021, ora 22:08
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
Va multumesc mult dl doctor.
0
22-07-2021, ora 10:20
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
Buna ziua, "omuletul" din cerul gurii s-a marit putin. Problema e ca am baut apa rece direct de la frigider cateva saptamani la rand. Acum avand in vedere faptul ca am ASTM BRONSIC, imi e frica sa iau TANTUM VERDE (recomandat de medicul de familie), deoarece este cu contraindicatie pentru astm deoarece este un produs antiinflamator.. (nici asta nu am inteles niciodata: legatura dintre antiinflamatoare si astmul bronsic) Acum mi-am luat DECASEPT - AMNIOCEN. Sa topesc pe limba cate 3 pastilutze pe zi. Oare ce imi mai puteti recomanda ca medicament ca sa revina uvula la normal (dar tineti cont si de faptul ca am astm bronsic).
Cu deosebite multumiri,
Adrian Negura
0
22-07-2021, ora 11:15
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
varsta, inaltimea si cate KG ai???
ai citit pe forum ca Astmul are ca si cauza problemele dion inetstinul subtire si intoleranta la alimente producatoare de Mucus sau alimente Alergene?
ai tinut Regim seara fara acru, acidulate, citrice, fara otet, lamai, usturoi si fructe dupa cina??
0
22-07-2021, ora 12:34
adrian87n
Nu este medic/terapeut
adrian87n
am 34 ani, inaltime 1, 80, greutate 89 kg.
nu am citit pe forum acest lucru, nu am gasit asa ceva, am citit intradevar despre lapte parca ceva informatii despre producerea mucusului.. si nu am tinut regim seara asa cum spuneti dvs. fara "acru, acidulate, citrice, fara otet, lamai, usturoi si fructe dupa cina".

o sa incerc asa sa vad, acum iau DECASEPT si Propolis cu Vitamina C. si incerc un regim.. ca vreau sa mai si slabesc (deoarece in pandemie am trecut de la 70 la 90 kg)...am urcat considerabil in greutate..

imi prinde bine sa am un regim asa mai strict.. doar ca nu stiu cam cum sa fac asta.. am schimbat garderoba, deoarece hainele nu ma mai cuprind.. si am fost nevoit..

chiar acum citesc pe un site ca:
-----------*

(*modificat de admin)
0
22-07-2021, ora 13:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
personal cred ca tab de supt cu Vit C,.. irita siusuca si mai mult gatul si omuletul..fiind acrsoara vit C
0
31-01-2022, ora 09:35
clau2012
Nu este medic/terapeut
clau2012
Buna ziua.
Am folosit hexoraleten n spray pentru o durere in gat si m-am trezit cu omuletul inflamat.
Va rog mult daca imi puteti spune ce este de facut.Abia pot inghiti saliva.
Multumesc mult
0
31-01-2022, ora 11:26
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
e valabil ce e scris mai sus,.
fiindca si acea durere de gat care ai avut-o.. putea sa fie tot de la un reflux in somn.
0
17-04-2022, ora 08:56
Melmar
Nu este medic/terapeut
Melmar
Buna ziua. De 1 an ma confrunt cu o tuse seaca insotita de o sufocare. Sau simt ca ma sufoc si incep sa tusesc. Am momente cand simt omuletul in gat si imi da stari de voma f des, nu stiu daca e marit sau nu. De la f multa tuse am dureri in piept, cateodata si in spate. Am facut analize la plamani, inima, sange si nu am nimic. Cum asi putea sa scap de senzatia asta de sufocare si tuse ? Nici nu stiu in ce parte sa ma mai indrept. Multumesc frumos, sper sa imi raspundeti si mie.
0
17-04-2022, ora 19:27
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este foarte simplu.. doar sa Doresti
1 se schimba Radical stilul alimentar seara.. cum am mai povestit mai sus
2. consult Gastrologie. test helicobacter si endoscopie fiindca sigur ai hernie hiatala, urca acidul gastric noapte in sus pana in gat. si de la asta se mareste si omuletul, de la asta se usuca si gatul...
Adaugă un comentariu / răspuns
197 comentarii 1 2 ..... 6 7

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.