langa lueta pe dreapta, o basica de marimea unui bob de piper
Am observat de circa 3 sapt, langa lueta pe dreapta, o basica de marimea unui bob de piper, are aceeasi culoare ca restul boltei palatine. De fapt, fusesera doua, una mai in fata, care a devenit sangerie si a disparut relativ peste noapte, cealalta e tot acolo. Nici nu imi dadeam seama, dar le-am descoperit dupa ce am mancat ardei iute. Momentan incerc sa nu mai mananc condimentat, iute, acidulat, citrice doar ca sunt stresata si o analizez de 7 ori pe zi.Nu mananc fast food dar intr-o seara am mancat la turci. Cu siguranta trebuie sa merg la ORL, dar pana atunci va cer opinia. Am cautat diverse info, afta nu este, herpangina...parca ar fi, parca n-ar fi.N-am niciun simptom. Foarte rar ma trezesc dimineata cu mancarimi in gat ( dar asta nu este o noutate) iar cateodata simt gatul uscat ( sau ma ustura, le confund pe cele doua pt ca nu sunt clare ). N-am urmat nici vreun tratament recent ca sa fie din el. Probleme cu amigdalele am avut mai mereu dar acum nu sunt racita ( de fapt nu am mai racit de 1 an) si nici ele nu par modificate. Am mai mereu senzatia ca imi coboara ceva din nara dreapta pana in gat. Ma uit, nu vad nimic. In urma cu 2 ani am mers la Timisoara al ORL si mi-a sp ca am niste noduli pe coardele vocale dar care, citez ' in urmatorii ani nu vor face probleme'. Ce o fi vrut sa insemne asta, nu m-am lamurit.Care este opinia dvs. ? Nu locuiesc in RO si pana ajung la un medic ma seaca psihic. Multumesc !
1 comentarii
cred ca problemele sunt de la refluxul gastric provocat de alimentatia incorecta
trimite cateva poze cu faringele unde se vede acea formatiune pe adresa mea personala pe hotmail
fvaleriu@hotmail.com
trimite cateva poze cu faringele unde se vede acea formatiune pe adresa mea personala pe hotmail
fvaleriu@hotmail.com
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 76Edem lueta
- 197omulet marit
- 2lueta inflamata
- 3Omuletul meu (v. palatin) este lung
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 7probleme in gat..
- 7Ar putea fi o candidoza bucala?
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 7probleme orofaringiene