Formatiune pe lueta
Buna ziua, dl dr Fllueraru Valeriu apelez si la dvs pentru ca am fost deja la 5 medici ORL si nimeni nu poate sa imi spuna ce am pentru ca nu au mai intalnit problema. Mi s-a descoperit pe lueta o formatiune doar pe partea stanga a ei cam de 1 cm are forma cam de lacrima dar incepe din partea de sus si pare a fi partea stg din lueta si cand ma uit cu lanterna de la telefon pare cu consistenta lichida/gelatinoasa. Fiecare medic la care am fost a avut o alta parere si anume ca este chist dar totusi nu are forma perfect rotunda cum ar fi un chist, ca este un polip sau un papilom sau ca din cauza refluxului gastric si al herniei hiatale pe care o am ar fi o arsura pe lueta care a cauzat umplerea unui parti din lueta cu saliva. Acum urmez tratament pentru stomac motilium si controloc si vitamina A, unul din medici mi-a spus ca si pe esofag apare o arsura chimica si mi-a recomandat sa urmez tratamentul pentru stomac sa se refaca tesuturile. As prefera sa fac interventia de excizie a formatiunii cu radiofrecventa sau coblatie si nu prin metoda clasica cu internare la stat. Credeti ca este posibila o interventie de scoatere cu radiofrecventa/Coblatie? Am mai facut si analiza IG E pentru alergie pentru ca si stranut, mi se infunda nasul si ma mananca nasul si a iesit cu valori 238 in conditiile in care trebuie sa fie max 100. Peste 2 sapt fac si testele de alergie pentru ca recent mi s-a facut o injectie cu hidrocortizon sa vada daca cedeaza formatiunea dar nu a cedat. Sunt disperata din cauza incertitudinii si mi-e frica sa nu fie cancer. Va multumesc anticipat!
13 comentarii
formatiune NU se micosreaza cu tratament
Da se scoate foarte usor cu radiofrecventa
putei trimite poze cu formatiunea pe fvaleriu arond Hotmail punct com
Da se scoate foarte usor cu radiofrecventa
putei trimite poze cu formatiunea pe fvaleriu arond Hotmail punct com
Buna ziua domnul doctor, am si eu o problema daca ma puteti ajuta.Am avut cu trei saptamani in urma amigdalita la amigdala stanga, apoi dreapta, am urmat o cura cu antibiotic, erau cu puroi.Mi-a trecut dar dupa cateva zile iara a inceput prima amigdala stanga apoi dreapta. Am luat din nou antibiotic si imi trecuse.De cateva zile mi-a aparut pe amigdala dreapta ca o formatiune rotunda arata ca carnea si ma ustura si deranjeaza la inghitire, plus ca azi am observat ceva si pe omulet, este tare si de culoarea omuletului si ma ustura.Ati putea va rog mult sa imi dati o idee macar ce ar putea fi.O sa merg la orl peste cateva zile sunt programata.Va multumesc o zi buna!
trebuie sa mergi la Gastrologie
esti o persoana care face reflux gastro eosfagian
asta este cauza principala de ce se inflameaza amigdalele
tratamentul doar local la orl NU este eficient pe termen lung
trateaza cauza problmelor
am scris mult despre asta pe forum
esti o persoana care face reflux gastro eosfagian
asta este cauza principala de ce se inflameaza amigdalele
tratamentul doar local la orl NU este eficient pe termen lung
trateaza cauza problmelor
am scris mult despre asta pe forum
Buna ziua domnul doctor, am fost la orl, un doctor batran care nu prea m-a consultat bine, din cate intrebari am pus doar la una mi-a raspuns.Deci a zis ca am papilom amigdala si unul pe lueta.A zis ca nu impune probleme si sa le monitorizez daca se mareste.Puteti va rog mult sa ma lamurit si pe mine ce sunt aceste papiloame, sunt tumori?sau pot deveni cancerigene?Trebuie neaparat sa le scot?Va rog mult si va multumesc
1 papiloamele..se maresc in volum doar iritate cu acidul gastric si alimentele acre, acide
2 am scris sa mergi la gastrologie...
3. Papilomul se poate scaote foarte usor in ambulatoriu, fara internare daca ai noroc sa gasesti un medic ORL care lucreaza cu radiofrecventa
2 am scris sa mergi la gastrologie...
3. Papilomul se poate scaote foarte usor in ambulatoriu, fara internare daca ai noroc sa gasesti un medic ORL care lucreaza cu radiofrecventa
Buna seara domnul doctor, am consultat alt medic orl, si mi-a zis ca ea vede mai degraba chist nu papilom si mi-a recomandat operatie de scoatere a amigdalelor cu internare 3 zile la spital.Am intrebat despre probleme de reflux daca ele irita gatul si se fac papiloamele si mi-a zis ca am facut din cauza unei amigdalite repetate, a mai zis ca as putea traii cu ele toata viata, pe amigdala a zis ca este chist iar pe lueta papilom iar ea recomanda scoaterea amigdalelor deoarece aceste chisturi sau papiloame pot reaparea.Deci nu mai inteleg nimic.Se pot scoate amigdalele si altfel decat chirurgical si fara a sta internata?Va multumesc
amigdalele se scot integral..doar in spital cu internare
interventii usoare de scos un papilom sau de facut criptolisis.. se poate cu laser sau nradiofrecventa.. cu internare de 1 zi
interventii usoare de scos un papilom sau de facut criptolisis.. se poate cu laser sau nradiofrecventa.. cu internare de 1 zi
Buna ziua domnul doctor, deci am mai fost la un doctor orl care s-a uitat in gat si a zis ca posibil acele formatiuni sunt papiloame, iar pe cealalta amigdala a zis ca el nu stie ce poate fi ca el nu a mai vazut asa ceva si sa mai cer o parere, este al treilea medic, sa ma duc si la altul, sunt foarte stresata nimeni nu stie sigur ce am.Ati putea va rog sa ma ajutati cu o parere daca va trimit o poza pe mail
Buna seara domnul doctor, revin din nou, de vreo saptamana ma jeneaza la baza limbii in stanga cand inghit si simt o durere sub mandibula tot in stanga, am simtit acolo un ganglion care se misca este cat o migdala si ma doare si urechea stanga uneori, iar pe palatul moale si pe peretii amigdalelor am niste bubite marunte, sunt albe putin cand ma uit cu lanterna telefonului se vad, cand am fost la orl nu stiu daca le-a observat doctorita, mi-a iesit la exudat streptococ, l-am tratat cu antibiotic klabax si dupa o luna din nou cu eritromicina dar bubitele marunte nu au disparut, am si acele papiloame care nu si-au schimbat forma sunt la fel, urmeaza pe 28 noiembrie sa merg la orl in privat
am expolicat din septembrie.. ca Toate problemele din gat..sunt legate de un reflux gastro eosfagian.. este o iritatie cu acidul gastric..si NU se trateaza cu antibiotic
mergeti la Gastrologie si cautati cauza problemelor
mergeti la Gastrologie si cautati cauza problemelor
Buna ziua domnul doctor as dorii sa va intreb daca din cauza refluxului gastric mi-au aparut niste umflaturi pe cerul gurii?Doamna doctor orl a zis ca mi s-a schimbat ph-ul din gura si de aceea am acele umflaturi.Cum fac sa se retraga ca le am deja de vreo doua luni, pe langa papiloame acuma mi-au aparut si astea!Am clatit gura cu ceai de musetel si galbenele, am incercat sa tin regim, am luat omeprazol la recomandarea doctoritei, umflaturile nu dispar, cand mananc parca se inflameaza mai tare.Am facut gargara cu bicarbonat si degeaba.Va pot trimite poza pe email?
degeaba... fiindca problema nu e locala
prin sistemul limfatic. si prin N Vag. este legat tot tractul digestiv..
analizezi cte alimentezi si dupa ec alimente apar acele simptome in cavitatea bucala si faringe
si Investiagtii la gastrologie.. ca sa stii unde si ce se petrece.
durerile in abdomen apar Doar cand apare ulcerul..s.a. complicatii
acum organismul doar te avertizeaza
prin sistemul limfatic. si prin N Vag. este legat tot tractul digestiv..
analizezi cte alimentezi si dupa ec alimente apar acele simptome in cavitatea bucala si faringe
si Investiagtii la gastrologie.. ca sa stii unde si ce se petrece.
durerile in abdomen apar Doar cand apare ulcerul..s.a. complicatii
acum organismul doar te avertizeaza
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 76Edem lueta
- 22Omulet umflat
- 3uvulita cronica repetata
- 19Limba alba de vreo doua luni
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 2lipsa luetei
- 4usturimi, mici dureri, in zona omuletului
- 7probleme in gat..
- 2Lueta
- 6lueta (omuletul) inflamat: rosu, volum marit, usor dureros
- 19papilom de lueta