omulet marit

197 comentarii 1 23 ..... 6 7 Înainte ›
0
16-05-2010, ora 06:21
dumitrescueduard
Nu este medic/terapeut
dumitrescueduard
buna ziua

am si eu o problema sunt racit de vreo 3 zile si azi dimineata mam trezit cu omuletul umflat rau de tot cand ma aplec mi se pune pe limba va rog frumos ajutatima.

va multumesc anticipat
0
16-05-2010, ora 09:17
tody24
Nu este medic/terapeut
tody24
Buna ziua, domnule doctor. De cateva zile am o durere sub-barbie. Durerea se intensifica atunci cand imping capul in piept si cand inghit.(nu ma doare in gat). Cand ating zona deasemena e deranjant. E posibil sa fie din cauza ca sunt putin racit? Are legatura cu corzile vocale? Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum. spune-ti va rog ce sa fac.
Cu stima! Todireanu L.
0
17-05-2010, ora 07:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
dumitrescueduarddaca ajungi la Pascani.. il scoatem si scapi de acea senzatie.
Sau mergi la un medic ORL.. in localitatea ta/

tody
Sub barbie.. ar fi mai degraba din cauza stomatologica.
0
30-05-2010, ora 01:28
mosgerila
Nu este medic/terapeut
mosgerila
Buna ziua/seara,
de 3 saptamani, dupa o inghetata mancata foarte rece, am ramas cu o tuse neproductiva care apare in special dimineata si seara impreuna cu o raguseala. In timpul respiratiei pe gura apare o senzatie neplacuta in gat si la autoexaminare omuletul pare putin rosu pe o parte. Am facut un tratament de 3 zile cu augumentin cu o foarte usoara amelioarare si in prezent iau decasept + vitamina C cu propolis. Ce tratament trebuie urmat? Este necesar sa fac un test exudat faringian? Multumesc anticipat!
0
30-05-2010, ora 08:06
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este necesar sa vada un medic ORL..faringele.
tratamentul de 3 zile cu augmentin.. nu e corect...minim 5 -7 sau 10 in functie de flora.
faptul ca omuletul este umflat asimetric.. trebuie vazut de medic.
pana luni.. regim strict fara acru, acidulat si fructe citrice
inhalatii si gargara
0
06-06-2010, ora 20:20
NiculaeC
Nu este medic/terapeut
NiculaeC
Bunaseara domnule doctor Flueraru
Am si eu o problema cu gatul, am baut suc cu gheata si m-a tras curentul, dupa aceea m-am trezit dimineata cu o durere in gat si daca inghiteam ma durea rau, pe 5 iunie am inceput tratament cu zinat de 500mg 2 pe zi si eurespal 80mg 2 pe zi , strepsils si faringosept. Pe 5 iunie noapte am vomat si dimeata am baut lapte fierbinte cu ou dupa care omuletul s-a alungit si am senzatia ca ma inec cu el si il " inghit " mereu, iar gatul doare rau si s-a urcat spre ureche durerea plus ca am facut si febra 38.Ce tratament ar trebui sa urmez? Va rog frumos sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat!
0
06-06-2010, ora 21:49
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
tratamentul e corect
poti sa mai adaugi.. Aerius 1 seara.
dupa vindecare ar trebui sa ajungi la i=un medic ORL.. care poate sa.ti scurteze acel omulet !
0
23-06-2010, ora 07:02
mirceamarius
Nu este medic/terapeut
mirceamarius
ieri dimineata m-am trezit cu omuletul foarte alungit ajungandu-mi pana la limba, iar durera este cat de cat mare.asta este a doua zii, iar acum ma doare intr-asafel incat nici numai pot inghiti..Ce imi recomandati.Multumesc
0
23-06-2010, ora 07:30
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sa tii regim alimnetar fara rece, acru si acidulate.
sa faci gargara cu ceai de musetel cald+ 2-3 pic de ulei esential de busuioc
Aerius 1 seara
Conjsult ORL.. in vederea reducerii luetei in volum ( cu radiofrecventa sau laser. )
0
22-07-2010, ora 16:08
ingrid95
Nu este medic/terapeut
ingrid95
Buna ziua domnule doctor am 15 ani si de cateva zile am simtit ceva in gat care ma deranja cand inghiteam si cand m-am uitat am vazut ca am ceva ca o punguta atarnata de omulet cam maricica si ma jeneaza si sunt foarte speriata. Puteti sa ma ajutati va rog frumos.Multumesc anticipat!
0
12-08-2010, ora 15:49
mosgerila
Nu este medic/terapeut
mosgerila
Buna ziua domnule doctor, am facut un exudat faringian si rezultatul este prezenta Streptococului beta hemolitic de tip C. La recomandarea medicului de familie am facut urmatorul tratament: 7 zile - UNASYN si 5 zile - Azitrox urmand ca peste o saptamana sa fac din nou exudatul. Tusea seaca din tipul zilei a disparut dar dimineata (timp de 20- 30 de minute) am aceleasi senzatii de greutate in respiratie si tuse. Tratamentul a fost corect? Ce imi puteti recomanda? Cu stima!
0
12-08-2010, ora 18:47
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
am mai vorbit!!
te.a vazut un medic ORL????
0
13-08-2010, ora 10:32
mosgerila
Nu este medic/terapeut
mosgerila
Buna ziua, in urma analizelor, medicul de familie a concluzionat ca nu se mai impune o consultatie ORL si mi-a prescris tratamentul din mesajul anterior. Cu stima!
0
13-08-2010, ora 10:58
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
total Gresit!!!!
medicul de familie.. nu are cum sa vada aspectul amigdalelor, mucoasei faringelui.. si alte lucruri care tin de ORL.
0
04-10-2010, ora 08:19
stefishor
Nu este medic/terapeut
stefishor
Buna ziua!
as dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema daca se poate. sotul meu a fost operat acum 2 luni de deviatie de sept si de uvulita, iar acum cu venirea vremii reci el spune ca se simte la fel, adica senzatia ca nasul este uscat si nu il poate sufla, in gat simte ca nu il lasa sa traga aer, o senzatie care parca nu ii da voie sa ofteze, si il aud cum tot da sa tuseasca cred ca sa ii iasa ce simte el acolo la gat. poate puteti sa imi spuneti ce sa facem.
Va multumesc anticipat!!!
0
04-10-2010, ora 09:16
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1. cumparati un aparat de aerosoli ( ACC fiole + 2-3 pic de ulei volatil de eucalipt + ceai de musetel cald)
2. Vit A uleioasa in nas cate 4 pic din 4 in 4 ore
3. gargara cu ceai de musetel + 3-4 pic de alcool iodat dupa fiecare masa
4. Voseptol tab de supt 3-4 pe zi
5. regim alimentar fara acru, acidulate si fructe citrice
0
04-10-2010, ora 13:53
stefishor
Nu este medic/terapeut
stefishor
Va multumesc pentru promptitudinea dumneavoastra. Chiar de azi o sa se apuce de ceea ce ati prescris mai sus si poate cine stie o sa facem si o programare la cabinetul dumneavoatra, noi suntem din Neamt. si o sa va tin la curent cu evolutia tratamentului. Multumesc inca odata!!!
O zi buna!!!
0
14-02-2011, ora 12:16
alexandru giscan
Nu este medic/terapeut
alexandru giscan
buna ziua!
am avut o amigdalita foarte urata pana sambata dimineata, iar sambata seara dupa ce am varstat de doua ori am simtit un disconfort in gat.
ieri de dimineata cand m-am uitat in olginda am observat ca lueta este alungita si imi atinge limba
vreau sa stiu daca tramentul medicamentos ajuta la revenirea acesteia la normal sau este nevoie neaparat de operatie cu radiofrecventa/laser.
multumesc anticipat
0
14-02-2011, ora 13:26
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
aerius 1 seara.. 10-14 zile
gargara cu apa de gura
si cam atat. O sa mai cedeze in volum putin.. dar la prima raceala sau primul suc acidulat.. se repeta istoria.. asa ca mai devreme sau mai tarziu tot chirurgiea este solutia
0
14-02-2011, ora 14:56
alexandru giscan
Nu este medic/terapeut
alexandru giscan
multumesc, azi ma apuc de tratament!
are ceva daca iau si prednison si tantum verde?
referitor la chirurgie, in bucuresti se poate rezolva ?
0
15-02-2011, ora 10:35
alexandru giscan
Nu este medic/terapeut
alexandru giscan
am uitat sa intreb, cam ce pret are o interventie cu radiofrecventa?
0
15-02-2011, ora 11:21
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
de la 100 ron la 100 euro.. depinde de oras
0
18-02-2011, ora 22:48
irina_loncolor@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
irina_loncolor@yahoo.com
de dimineata tatal meu s-a trezit cu, , omuletul" alungit si un mai rosiatic..nu are dureri dar il jeneaza avand impresia ca are ceva in gat. A baut ceai de galbenele si acum face gargara cu romazulan. Sunt ok?Ce i puteti recomanda?
Astept un raspuns!Va multumesc
0
19-02-2011, ora 21:57
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
aerius 1 tab seara la culcare
regim aliemnatr fara acru, rece si acidulate.
pe viitor este recomandat sa mergeti pentru rezectia lui.. fiindca istoria poate sa se repete.
0
21-02-2011, ora 15:19
anelut
Nu este medic/terapeut
anelut
D-le doctor, am 60 de ani, sufar de apnee in somn si sforai ingrozitor.Mi s-a recomandat un aparat de ventilatie dar eu as prefera rezolvarea prin radiofrecventa pt. ca nu vreau sa depind de aparat toata viata.Ce ma sfatuiti? Multumesc.
0
21-02-2011, ora 18:59
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da. se poate opera cu radiofrecventa la orice varsta.am avut un pacient de 70 de ani la care am facut in 1 singura sedinta si micsorarea cornetelor in volum si rezectia luetei si micsorarea amigdalelor palatine.
0
23-02-2011, ora 19:53
Dicey
Nu este medic/terapeut
Dicey
Buna ziua,

Eu am omuletul marit de mai mult timp. Am senzatii de greata din cauza lui. Am observat asta mai tarziu. Prima data am crezut ca este din cauza tigarilor. Dar zilele trecute am baut rece si s-a inflamat si mi-a fost mai rau. Atunci mi-am dat seama ca e din cauza lui. Il simt pe limba ca si cand as avea ceva in gat si imi da o senzatie de greata.
Ce pot sa fac?

Multumesc,
Robert.
0
23-02-2011, ora 22:19
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
un cab. ORL unde se lucreaza cu radiofrecventa.. se scurteaza lueta, in ambulator, fara sangerare...
0
15-03-2011, ora 21:20
batu
Nu este medic/terapeut
batu
buna ziua...am si eu o problema..intr-o seara am am gasit un par in gura(cred ca o geana sau spranceana) de atunci am senzatia ca as avea ceva in gat..cateva zile nu am observat dar in seara asta am avzut ca omuletul este mai lung si imi atinge de limba si cred ca din cauza asta am continuu senzatia ca am ceva acolo.imi vine sa vomit mai mereu si ma incomodeaza..as putea sa iau ceva medicamente ?
0
16-03-2011, ora 07:02
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
aerius.. 1 seara.. poate sa.i micsoreze edemul.
dar problema poate oricand sa se repete. asa ca mai bine mergi si il scurtezi la ORL.
Adaugă un comentariu / răspuns
197 comentarii 1 23 ..... 6 7 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.