Micoza faringiana
Salut! De o luna am facut o micoza faringiana in urma unui tratament cu antibiotice cu spectru larg. La ORL mi-a zis dr sa fac gargara cu bicarbonat, pt ca am si o gastria si trebuie sa mai reduc aciditatea, dar vad ca nu e nicio ameliorare, De vreo 2-3 zile imi provoaca neplaceri mai mari, in sensul ca prezint dificultate la inghitit. Ce e de facut in cazul acesta? Glicerina boraxata, prin badijonare ar ajuta?
2 comentarii
Buna ziua,
glicerina boraxata poate fi folosita ca antiseptic si antimicotic. Daca nu aveti rezultate, puteti folosi Nistatin, un antimicotic cu actiune doar in tubul digestiv (nu se absoarbe in sange), sugeti 2 tb la 6 ore o zi in plus dupa vindecarea clinica. Poate da reactii alergice si digestive si este amar. Asociati probiotice pentru refacerea florei gastrointestinale gen Linex, Eubiotic, 14 zile. si continuati gargara cu bicarbonat.
glicerina boraxata poate fi folosita ca antiseptic si antimicotic. Daca nu aveti rezultate, puteti folosi Nistatin, un antimicotic cu actiune doar in tubul digestiv (nu se absoarbe in sange), sugeti 2 tb la 6 ore o zi in plus dupa vindecarea clinica. Poate da reactii alergice si digestive si este amar. Asociati probiotice pentru refacerea florei gastrointestinale gen Linex, Eubiotic, 14 zile. si continuati gargara cu bicarbonat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1micoze... cand este f cald afara imi ies niste bubite pe picioare aproape de degete
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 3Micoza
- 5Gastrita de reflux biliar
- 6gastrita si altele...
- 6Gastrita Refulx SUFOCARE !
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 13otite repetate si ciuperca in ureche
- 3Retete pentru Gastrita
- 7Probleme stomac
- 12Am o gastrita pentru care am primit o sumedenie de medicamente
- 8Reactii gastrice pe fond de stres?
- 9Gastrita nu trece
- 2ciuperca candidozica si glicemia
- 1În România te omoară o nenorocită de ciupercă!
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian?
- 8Buna ziua am fost diagnosticat cu cu gastrita antrala cu metaplazie intestinala
- 2Gastrită Va rog un răspuns
- 2Gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: