Micoza faringiana
Salut! De o luna am facut o micoza faringiana in urma unui tratament cu antibiotice cu spectru larg. La ORL mi-a zis dr sa fac gargara cu bicarbonat, pt ca am si o gastria si trebuie sa mai reduc aciditatea, dar vad ca nu e nicio ameliorare, De vreo 2-3 zile imi provoaca neplaceri mai mari, in sensul ca prezint dificultate la inghitit. Ce e de facut in cazul acesta? Glicerina boraxata, prin badijonare ar ajuta?
2 comentarii
Buna ziua,
glicerina boraxata poate fi folosita ca antiseptic si antimicotic. Daca nu aveti rezultate, puteti folosi Nistatin, un antimicotic cu actiune doar in tubul digestiv (nu se absoarbe in sange), sugeti 2 tb la 6 ore o zi in plus dupa vindecarea clinica. Poate da reactii alergice si digestive si este amar. Asociati probiotice pentru refacerea florei gastrointestinale gen Linex, Eubiotic, 14 zile. si continuati gargara cu bicarbonat.
glicerina boraxata poate fi folosita ca antiseptic si antimicotic. Daca nu aveti rezultate, puteti folosi Nistatin, un antimicotic cu actiune doar in tubul digestiv (nu se absoarbe in sange), sugeti 2 tb la 6 ore o zi in plus dupa vindecarea clinica. Poate da reactii alergice si digestive si este amar. Asociati probiotice pentru refacerea florei gastrointestinale gen Linex, Eubiotic, 14 zile. si continuati gargara cu bicarbonat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Gastrita si medicamentele
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 14Gastrită de reflux biliar
- 14gastrita - tratament
- 15caut tratament naturist pt gastrita
- 4Micoza in sarcina (sarcina saptamana 33)
- 3Este posibil sa am gastrita?
- 7e o tulburare psihica sau emotionala?
- 6clotrimazol ovule pentru micoze
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 5sindrom dispeptic sau gastrita?
- 2Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
- 8Reactii gastrice pe fond de stres?
- 3gastrita cronica
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 31Gastrita difuza care nu se vindeca
- 1Dieta hiperproteica si gastrita
- 0Gastrita
- 3Gastrita lichid in stomac
- 4Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: