Gastrita si usturime gat
buna seara, de un an am gastritra si nu mi-a trecut, am slabit 25 kg, tin regim, am luat antiacide
si tot nimica, am facut ecografie totul normal, doar o dischinezie biliara, am facut endoscopie
esofag normal si iara stomac "gastrita" si ceva polip asa a spus doctorul dupa
investigare si ca in trecut am suferit cu duodenul, am luat si pantoprazol acu iau gaviscon si tot nu-mi trece, vreau sa mentionez
ca durere nu am la stomac doar daca mananc mai mult ci simt o usturime in gat, am fost la ORL
si mi-a gasit faringita cronica dar mi-a spus ca este de la esofag dar la esofag nu mi-a gasit
nimica(endoscopia), mai precis de la marul lui adam
in jos o simt pe tot parcursul zilei, mai mult seara, mai putin o ora-doua dupa ce ma trezesc...si mai accentuata usturimea cand mananc ceva ce nu face bine stomacului, gastrita se manifesta si cu usturime la gat?nu stiu ce sa mai fac cum am spus de un an tot nu-mi trece...
endoscopia fisa:ESOFAG:normal
STOMAC: mucoasa in ansamblu congestitiva, pilor beant
DUODEN:bulb duodenal deformat, D2 normal
si tot nimica, am facut ecografie totul normal, doar o dischinezie biliara, am facut endoscopie
esofag normal si iara stomac "gastrita" si ceva polip asa a spus doctorul dupa
investigare si ca in trecut am suferit cu duodenul, am luat si pantoprazol acu iau gaviscon si tot nu-mi trece, vreau sa mentionez
ca durere nu am la stomac doar daca mananc mai mult ci simt o usturime in gat, am fost la ORL
si mi-a gasit faringita cronica dar mi-a spus ca este de la esofag dar la esofag nu mi-a gasit
nimica(endoscopia), mai precis de la marul lui adam
in jos o simt pe tot parcursul zilei, mai mult seara, mai putin o ora-doua dupa ce ma trezesc...si mai accentuata usturimea cand mananc ceva ce nu face bine stomacului, gastrita se manifesta si cu usturime la gat?nu stiu ce sa mai fac cum am spus de un an tot nu-mi trece...
endoscopia fisa:ESOFAG:normal
STOMAC: mucoasa in ansamblu congestitiva, pilor beant
DUODEN:bulb duodenal deformat, D2 normal
3 comentarii
Si eu ma lupt cu o gastrita de mai mult timp, dar de vreo șase luni s-a cam agravat, am avut un accident de masina si m-am speriat foarte tare, fapt pentru care am ajuns la psihiatrie.Am facut doua endoscopii unde rezultatul a fost de gastrita dar medicii în afara de tratamentul prescris de ei adică cu nexium si meteospasmyl mi-au recomandat și ei consult psihiatric.Acum nu stiu sa mai fac diferenta
Nu am terminat de scris tot ce am vrut, parca ar fi o limită de cuvinte.
Buna..asa se manifesta gastrita..irita si gatul..si eu am prob asta..iau omeprazol..si tin regim..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Gastrita si medicamentele
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 33Zgomot in gat cand inspir pe gura! Rog ajutor!
- 14Gastrită de reflux biliar
- 5Rinosinuzita si faringita
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 8Gastrita Constipatie Ulcer???
- 16faringita granuloasa
- 4sugar cu faringita si stridor laringian
- 7faringita cronica
- 9Gastrita nu trece
- 1Posibila gastrita
- 4Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...
- 3Gastrita si organism slabit
- 0Gastrită - mă doare stomacul mult și foarte tare nici nu pot merge pe picioare cateodata
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: