dereglari hormonale
Buna seara! Fiica mea in varsta de 20 de ani prezinta simptome precum: oboseala accentuata, mai ales dimineata, palpitatii, hipotensiune ( TA = 90/50mmHg), glicemii scazute, cu tendinta la hipoglicemie( senzatie puternica de foame, usoare tremuraturi, senz. de frig, ameteli) daca nu mananca la timp. Cel mai suparator simptom este un tremur continuu, invizibil, in membrele inferioare. Uneori are o stare de ameteala, are senzatia ca se dezechilibreaza. Analize: cortizol liber urinar=2, 5 ug/24 ore, Am uitat sa precizez ca are hipofunctie tiroidiana de la varsta de 10 ani si face tratament cu Euthyrox 25 mg/zi(analizele TSH si FT4 sunt la zi si stabilita doza de Euthyrox.) Alte analize 17 cetosteroizi = 14, 28; ACTH=15; cortizol seric= 290, 4.Aceste ultime analize au fost facute dupa 3 zile de tratament cu prednison (5 mg/zi).Va rog, daca este posibil sa ne orientati catre un diagnostic sau alte investigatii pe care ar trebui sa le facem. { mai ales pt tremurul accentuat, invizibil si oboseala nejustificata).Nu a scazut in greutate si are apetit alimentar. Va multumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dereglare hormonala
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 3dereglare hormonala?
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 3Tulburari hormonale. Ce trebuie sa fac?
- 1Acupunctura... impotriva unei dereglari hormonale
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 2dereglari hormonale sau cancer?
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 1novinette pentru dereglare hormonala
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 0Dereglare hormonala
- 0Dereglare hormonala
- 0Dereglare hormonala
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 0Menopauza
- 4Reacții adverse duo și plus
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: