Dereglare hormonala puternica
Buna ziua. Am 34 de ani si 7 sarcini oprite in evolutie, toate fara embrion si din pacate ultima a fost o sarcina molara partiala, cea din urma a fost acum 4 luni. Se pare ca este ceva genetic si am renuntat la ideea de a mai avea un copil. Mi-am facut analizele saptamanal pana mi-a scazut bhcgul si multumesc lui Dumnezeu nu-l mai am in sange. Dar ma confrunt cu o alta problema. Acum trei luni am inceput sa am o durere pe coapsa dreapta, am spus ca este de la stat in picioare, ptr ca stau destul de mult, la noul loc de munca, in picioare. Dupa doua luni de la debutul durerii mi-a aparut si o umflatura in zona dureroasa. M-am speriat foarte tare si am inceput sa merg prin medici. Am fost la dermatolog care m-a trimis sa-mi fac ecograf de parti moi si doppler. Am facut ecograful si mi-a zis ca nu se vede nimic, tesutul curat, nu este necrozat. Am mers la chirurg, acesta la fel mi-a spus ca nu este nici o formatiune acolo, nimic de scos. Am mai fost la un alt medic care mi-a spus ca este celulita care se imflameaza si ca este o urmare a sarcinii pe care am avut-o, ptr ca organismul este dat peste cap. Intre timp mi-a mai iesit o umflatura mai mica inspre fesa si apoi au inceput sa se formeze mai multe denivelari si sa-mi coboare pana la genunchi. Arata ca un aluat dospit. Din pacate a inceput si la piciorul stang si pe genunchi. Efectiv simt cum se formeaza, in locul unde urmeaza sa-mi iasa am o senzatie de durere si mancarime usoara. Mai mult, de doua zile mi-a iesit si sub brat, este aceeasi textura, se simte ca o grasime mai imflamata. Doctorul respectiv mi-a recomandat multa gimnastica si masaj si mi-a spus ca pana nu i-si face damblaua nu am ce sa fac. Dupa ce am facut intreruperea de sarcina am luat doua luni de zile anticonceptionale si se pare ca au si acelea un aport si ca nu este indicat sa mai fac un tratament hormonal si sa lasam corpul sa-si revina singur. Am urmat doar un tratament homeopat. Cert este ca urmez aceste indicatii, fac gimnastica, fac masaj dar problema tot nu se rezolva. Ma umflu in continuare, a inceput sa-mi coboare si pe pulpe, nu mai spun pe fese, efectiv acum ca tot piciorul i-mi este atins de procesul acesta de imflamatie care nu se mai opreste. Nu stiu ce sa fac si cui sa ma mai adresez. Iar sub piele se formeaza niste parti dure de celulita care acum in urma masajului se pare ca se desprind si ar trebui sa se absoarba. Ideea ca i-mi iese prin alte parti. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 4sunt insarcinata?
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 2dereglari hormonale sau cancer?
- 15Anxietate sau dereglari hormonale?
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 0Dereglari hormonale + calculi biliari
- 13Sarcina sau dereglare hormonala?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 0Dereglare hormonala...pilozitate excesiva pe fata și kg acumulate
- 0Menopauza
- 0DHEA-s mărit la bărbați
- 0Analize dereglari hormonale
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: