Oare am un kit complet si eficient pentru ingrijirea orala?
Buna ziua. Recent mi-am reinnoit/adaugat produse noi pentru igiena mea orala. Acestea sunt:
1. Periutea electrica de la Braun, Oral B 3D White
2. Pasta de dinti Lakalut Activ White&Repair
3. Pearl Drops, Hollywood Smile (cu abraziune redusa)
4. Ata dentara Oral B Essential Floss
5. Apa de gura Lakalut Aktiv.
Le utilizez pe toate de doua ori pe zi (dimineata si seara), in felul urmator:
Aplic pe capul periutei o cantitate de pasta de dinti cam cat un bob si jumatate de mazare, dupa care imi spal dintii cam 4-5 minute. Clatesc, si trec la pasta de la nr 3. (cea speciala pentru inalbire), si iar imi spal dintii (in special cei frontali), timp de 2 minute. Clatesc si utilizez ata dentara, dupa care intr-un final folosesc si apa de gura (aproximativ 7-8 ml timp de 30 secunde minim).
As vrea sa stiu daca:
a. Kitul de mai sus e bun, si daca nu, care din produse trebuie inlocuite si cu ce (si daca se poate, de ce)
b. Modul meu de a-mi ingrijii dintii este unul eficient sau gresesc pe undeva?
Tare mi-e sa nu fie o dubla spalare cu cele doua paste de dinti dar sa aiba efectul unei singure spalari.
As mai vrea de asemenea sa stiu daca are importanta numarul de rotatii pe minut al unei periute sau sunt suficiente cele ale periutei mele (9600 rpm) si...
Dupa ce imi clatesc dintii cu apa de gura, cam cat timp nu ar trebui sa consum alimente/bauturi pentru a fi sigur ca tratamentul isi face efectul?
Va multumesc anticipat!
1. Periutea electrica de la Braun, Oral B 3D White
2. Pasta de dinti Lakalut Activ White&Repair
3. Pearl Drops, Hollywood Smile (cu abraziune redusa)
4. Ata dentara Oral B Essential Floss
5. Apa de gura Lakalut Aktiv.
Le utilizez pe toate de doua ori pe zi (dimineata si seara), in felul urmator:
Aplic pe capul periutei o cantitate de pasta de dinti cam cat un bob si jumatate de mazare, dupa care imi spal dintii cam 4-5 minute. Clatesc, si trec la pasta de la nr 3. (cea speciala pentru inalbire), si iar imi spal dintii (in special cei frontali), timp de 2 minute. Clatesc si utilizez ata dentara, dupa care intr-un final folosesc si apa de gura (aproximativ 7-8 ml timp de 30 secunde minim).
As vrea sa stiu daca:
a. Kitul de mai sus e bun, si daca nu, care din produse trebuie inlocuite si cu ce (si daca se poate, de ce)
b. Modul meu de a-mi ingrijii dintii este unul eficient sau gresesc pe undeva?
Tare mi-e sa nu fie o dubla spalare cu cele doua paste de dinti dar sa aiba efectul unei singure spalari.
As mai vrea de asemenea sa stiu daca are importanta numarul de rotatii pe minut al unei periute sau sunt suficiente cele ale periutei mele (9600 rpm) si...
Dupa ce imi clatesc dintii cu apa de gura, cam cat timp nu ar trebui sa consum alimente/bauturi pentru a fi sigur ca tratamentul isi face efectul?
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua! In mare parte este in regula protocolul de igienizare oro-dentara, cu cateva mentiuni: ata dentara ar trebui utilizata inaintea periajului, mai ales acum, daca ati inteles utilitatea ei; nu este indicatie speciala de a utiliza doua paste de dinti; puteti utiliza o pasta la periajul de seara, cealalta la periajul de dimineata; aveti grija ca periajul sa dureze cel putin 3 minute ( cronometrat ), de doua ori pe zi si aveti grija sa periati corespunzator toate suprafetele dintilor. Apa de gura mentionata este in regula, dar ingredientul "clorhexidina" din compozitia ei poate sa nu va ajute in "scopul" de mentinere a albului dentar. Asigurati-va ca au fost indepartate in cabinet eventualele depunderi de tartru/ pigmentatii exogene pentru a-si face efectul dorit de albire pasta de dinti. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14as dori sa aflu cat mai multe despre irigatoare
- 3igiena dentara la copil de un an
- 2infectie orala+herpes+canale saliv iritat dupa sarut+sex oral
- 4Cum ne spalam pe dinti si alte sfaturi pentru igiena orala
- 4Sunt eventuale probleme?
- 2Folosirea corecta a apei de gura
- 0periuta de dinti straina spalata cu sapun
- 4Prevenirea paradontozei
- 5mi-a lasat in masea pansamentul cu tratament, iar de cateva zile ma doare si simt si un miros urat
- 1periuta si pasta de dinti
- 2Bucată de gingie crescută
- 2Cu ce sa ma spal pe dinti?
Mai multe informații despre: igiena orala igiena dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: