Cu ce sa ma spal pe dinti?
Buna seara! Cativa ani nu m-am mai spalat pe dinti(din nestiinta, dar si din cauza ca nu-mi place mentolul), apoi mi-au cazut cateva masele.De un an, am inceput sa ma spal pe dinti cu sensodyne repair and protect si au inceput sa cada bucati din masele.Am renuntat la sensodyne, am incercat apa de gura lysterine+colgate dar acelasi rezultat(cadere cioturi din masea), am incercat pasta fara mentol, acelasi rezultat, am incercat pasta de dinti pt copii(fara fluor), acelasi rezultat. Intrebarea este: ce recomandati?Multumesc
2 comentarii
Buna seara. Important este sa va spalati corect, folosind tehnica de periaj recomandata de medicul stomatolog. De asemenea, indiferent ce pasta folositi nu va trata problemele pe care le aveti. Cu siguranta trebuie sa ajungeti intr-un cabinet stomatologic pentru o consultatie primara si probabil apoi una de specialitate parodontologica Seara placuta!
Mergeti la un medic si tratati dintii.
Sa va spalati cu orice pasta de dinti de doua ori pe zi.
Remis Constantin
Sa va spalati cu orice pasta de dinti de doua ori pe zi.
Remis Constantin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dinti nu prea albi, dar nici galbeni...
- 2Spalatul pe dinti
- 4Sunt eventuale probleme?
- 5copil de 5 ani si 10 luni... ii ies maselele definitive. E normal?
- 8Care e durata de viata a unei plombe?
- 8dinti lapte 21 ani
- 0periuta de dinti straina spalata cu sapun
- 4Prevenirea paradontozei
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 5mi-a lasat in masea pansamentul cu tratament, iar de cateva zile ma doare si simt si un miros urat
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 1Oare am un kit complet si eficient pentru ingrijirea orala?
- 1periuta si pasta de dinti
- 2Bucată de gingie crescută
Mai multe informații despre: Ingrijirea dintilor igiena dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: