Masturbarea excesiva poate cauza angina pectorala ?
De la un timp simt o caldura puternica in spate, cam intre omoplat si inima. Singura cauza pentru aceasta, din cate imi dau seama, este ca m-am masturbat excesiv. Caldura este radianta spre maini si picioare. Poate fi aceasta angina pectorala sau este altceva, o ruptura de muschi ?
4 comentarii
Online, nu ştim ce ar putea fi. Oricum, ce este prea mult nu este niciodată sănătos. Masturbarea creşte ritmul cardiac şi produce contractii intense. De la o varsta efortul este mai dificil de suportat.
Dacă simptomele persista, consultati medicul, sau psihologul, dacă vă simţiţi dependent de masturbare.
Spor la, viaţă.
Dacă simptomele persista, consultati medicul, sau psihologul, dacă vă simţiţi dependent de masturbare.
Spor la, viaţă.
Multumesc pentru raspunsul dvs. Probabil ca raspunsul la intrebarea pusa este nu.
Sfatul dvs. privind renuntarea la dependenta l-am pus deja in practica acum circa 1 luna.
Cred ca o mai buna popularizare privind practica masturbarii si in general a experientelor sexuale ar fi necesara pentru ca destui tineri din ziua de astazi sa nu mai treaca prin ce trec eu acum, numai pentru ca pe vremea tineretii mele problemele sexuale erau tabu.
Sfatul dvs. privind renuntarea la dependenta l-am pus deja in practica acum circa 1 luna.
Cred ca o mai buna popularizare privind practica masturbarii si in general a experientelor sexuale ar fi necesara pentru ca destui tineri din ziua de astazi sa nu mai treaca prin ce trec eu acum, numai pentru ca pe vremea tineretii mele problemele sexuale erau tabu.
Sexul poate produce disconfort în angina pectorală, dar cauzele bolii depind numai de sistemul vascular (depuneri pe artenere, ce provoacă durere în timp. De obicei se recomandă un tratament preventiv ce trebuie administrat anterior actului sexual.
Mai multe detalii despre angină găsiţi aici: http://www.patient.co.uk/health/angina
Mai multe detalii despre angină găsiţi aici: http://www.patient.co.uk/health/angina
Am sa inchid subiectul, raspunsul este ca problemele mele au legatura cu titlul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Mi-a aparut niste pete rosii pe capul penisului
- 50Medicament anti-masturbare
- 6Onanie va necesit enorm ajutorul!
- 4consecinta a masturbarii...
- 7sperma de culoare verzuie
- 4masturbarea
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 24Masturbare si capul tulbure
- 12Masturbare frecventa!
- 3ejaculare rapida in timpul masturbarii
- 3e in regula sa ma masturbez de fiecare data cand simt nevoia?
- 1curiozitati legate de masturbare
- 8Flux sanguin scazut sau prea mult sex masturbare? Va rog ajutor
- 4O problema cu masturbarea exesiva posibil ejaculare precoce..
- 0aorta infundata, bloc ramura stanga complet si angina pentorala
- 9sunt insarcinata?
- 8orgasm fara placere
- 1Dependenta de masturbare (la femei si barbati) - evaluare
- 1Durere testiculara
- 0Părere, mă masturbez de tânăr
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati angina pectorala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: