diane 35 si ospamox, lekoklar, omeprazol, metronidazol
Intrebarea e cea din titlu iau diane 35 si in acelasi timp fac un tratament cu medicamentele mentionate din cauza "helicobacter pilori". Cand mi'a dat dctorul de familie tratamentul am intrebat si a zis ca nu au nici o legatura una cu alta... insa ma intreb...scad aceste medicamente eficienta anticonceptionalului?? multumesc anticipat
3 comentarii
Buna scad efectul anticonceptionalelor acum mam uitat pe net la prospectul oxpamox sh scrie ce este antbiotic restul nush dar antibioticele scad efectul anticonceptionalelor intreaba un ginecolog sa fi sigura de pastilele care le iei dar dak iei antibiotice treb sa nr zilele care ai de luat acel tratament cu antibiotic sh sa arunci anticonceptionalele sh cand termini antibioticul urmatoarea zi iei anticonceptionalele dar treb sa le iei 7 zile sh dupa esti protejata.toti medici se iau dupa prospec dak vrei sa te lamuresti in ceva citeste prospectul
sh legat de aruncatul pastilelor mai spus doctorita ginecolog ca sh eu am urmat un tratament.
am fost la medic pentru cele care le intereseaza...eu luam diane35 intre orele 20 si 00 iar antibioticele (ospamox si lekoklar) mi le programasem la 11 dim si 23 seara. doctorita mi'a spus sa imi mut anticonceptzionalul cu doua ore inainte sau dupa antibiotice dar cum mi'am pus prea tarziu iau diane 35 la 9 seara deci cu 2 ore inainte.sau daca va puneti antibioticul la 7-8.puteti pune diane 35 cu 2 ore dupa. m'am repetat dar sper ca am fost explicita si v-am lamurit :) numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 3acneea si Diane 35
- 3ciclu dereglat !
- 2diane 35 (nelamuriri - urgent!)
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 16Helicobacter
- 17Helicobacter Pylori, o parere, va rog!
- 3va rog interpretare helicobacter pylori
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 11pot lua karissa?
- 8helicobacter pylori la stomac.. cum scap de virusul asta?
- 15HELICOBACTER PYLORI - VINDECARE ?
- 2Reactii adverse nexium
- 1probleme cu pancreasul
- 6Intrebare tratament HP
- 4am nevoie de cel mai bun pe ulcere si helicobacter din buc
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 2Analize heliobacter pylori la copil de 10 ani
Mai multe informații despre: diane 35 helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: