nu vorbeste bine la 4 ani
Buna ziua.Am mai avut un subiect tot la aceasta rubrica.Este vorba de fetita mea, de 4 ani. Vorbeste si stie tot, este foarte isteata.Dar nu vorbeste clar, uneori nici eu nu o inteleg, desi i-am 'invatat'limba, sa zicem. Si nu vorbeste corect.Ex:eu au, ma dai?in loc de imi dai?, eu am.Eu o corectez mereu dar ea zice la fel.Uneori chiar vrea sa zica ceva dar sta sa se gandeasca, deoarece nu cred ca-si aminteste cuvantul.Poate sa faca intentionat?Este normal la varsta ei?Cum s-o invat sa vorbesca corect?Multumesc, astept un raspuns.
4 comentarii
Va recomand sa o duceti la un control O.R.L.
Sanatate!
Sanatate!
e posibil ca fetita dvs. sa aiba probleme de intelegere. incercati sa discutati cu un logoped si un psihoterapeut si nu strica sa-i faceti si un control ORL, eventual o audiograma. Sanatate!
va multumesc, scuze ptr intarziere. sarbatori fericite!
Trebuie sa mergi ca fetita la un logoped.Cu rabdare si pricepere ve-ti avea sigur rezultate.daca te ajuta cu ceva eu sun t din Braila, si te pot ajuta in privinta asta.Nu ai scris de unde esti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4are 3 ani si 3 luni si nu vb
- 3Intarziere usoara psiho-motorie-caut logoped in Constanta
- 5schimbare de comportament la prescolar
- 12nu vrea sa vorbeasca
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 4nu rosteste consoana R
- 1ocluzie inversa - era mai bine asa?
- 5Vorbitul copiilor
- 23Autism sau intarziere de vorbire la un copil de 2 ani?
- 1Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine
- 1Copil 4 ani jumate întârziere in limbaj și vorbire
- 1Intarziere de limbaj?Please help
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copilul prescolar limbajul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: