Vorbitul copiilor
Buna ziua am o problema.Am un copil in varsta de 5 ani si 3 luni iar el nu prea vorbeste la analizele medicale nu a iesit nimic adica rezulta sanatos dar el vorbeste doar cuvintele primare(mama.tata.nenea.pa.bobo.caca, si altele dar in mare accestea sunt) cer pareri sau sfaturi de vreun medicament farmacist.
5 comentarii
mergeti de urgenta la un medic psihiatru daca sunteti din Buc La obregia Dr Grozavescu.
copilul merge la gradinita si in legatura cu psihiatru imi puteti spune cate ceva in legatura cu Dr Grozavescu?
este un medic bun, si la curent cu noutatile medicale. un bun diagnostician.
va poate da tratament biomedical, si copilul sa vb, poate o simpla administrarea de vitamina C sa fie leacul. nu stiu...
eu am un copil cu tulburare spectru autist si n-abar navaeam de autism, pina acum 1 an cand l-am diagnosticat pe al meu la ea. Dar am mai consultat si altii.
Feriti-va de Dr. Dobrescu.
va poate da tratament biomedical, si copilul sa vb, poate o simpla administrarea de vitamina C sa fie leacul. nu stiu...
eu am un copil cu tulburare spectru autist si n-abar navaeam de autism, pina acum 1 an cand l-am diagnosticat pe al meu la ea. Dar am mai consultat si altii.
Feriti-va de Dr. Dobrescu.
buna ziua...am un baietel de 3 ani jumatate...si nu prea vb deloc de fapt de la varsta de 2 luni a pronuntat cuvinte ca mama, tata...pana in prezent cand pronunta doar cuvinte...dar nu le introduce intr-o conversatie...acesta este sanatos din punct de vedere medical...dar nu stiu ce sa zic...eu ii citesc povesti, ii repet sunete, onomatopee.fac lectii de logopedie dar mi se pare incapatanat deoarece este preocupat mai mult de joaca si nu de lectii???o fi oare neatentia o vina???ast raspuns urgent...va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4are 3 ani si 3 luni si nu vb
- 4nu vorbeste bine la 4 ani
- 3Intarziere usoara psiho-motorie-caut logoped in Constanta
- 2intarziere in dezvoltarea limbajului
- 5schimbare de comportament la prescolar
- 12nu vrea sa vorbeasca
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 4nu rosteste consoana R
- 1ocluzie inversa - era mai bine asa?
- 1Copil 4 ani jumate întârziere in limbaj și vorbire
- 1Intarziere de limbaj?Please help
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copilul prescolar limbajul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: