Lipsa Erectie
Buna Seara ! Am o problema, acum cateva zile am vrut sa fac dragoste cu prietena mea si nu a vrut sa se trezeasca deloc, intr-un final sa trezit cu ajutorul ei si cand am introdus-o a murit dinou. Ce pot sa fac ? E o situatie foarte urata. Am momente cand ne sarutam cand parca simt ca ma termin unpic ( o picatura) dar nu mult. Sa fie de la stres, masturbare? O pot pune in erectie dar e moale ! Multumesc
2 comentarii
Bună dimineața!
Tulburările de erecție pot fi cauzate de
– starea de sănătate generala
– lipsa de experiență, la debutul vieții sexuale
– inhibiția paradoxală, datorată unei stări de excitații intense, ce produce efectul invers
– teama, îngrijorare, supărare, alte emoții sau trăiri puternice, datorate stresului, suferinței, etc.
– teama datorată ideii ca nu va putea satisface partenera (anxietatea de performanță)
– sentimente de vinovăție, de rușine, de teamă, de suferință, asociate durerii, riscului, responsabilității, de sarcină, de boala etc.
– atitudine nepotrivita asupra corpului propriu (imagine de sine nesănătoasă asupra corpului propriu), asupra celui al femeii (reprezentare nerealista asupra corpului femeii), asupra actului sexual în sine.
– așteptări nerealiste legate de sine, parteneră sau situație
– trăiri și sentimente asociate culturii, credințelor religioase etc.
– oboseală, surmenaj
– masturbarea în exces (de mai multe ori pe zi)
Dacă problema se repetă, ia o trimitere de la medicul de familie pentru urologie, iar dacă în urma examinării medicul constată că nu sunt probleme clinice, mergi la un psihosexolog.
Tulburările de erecție pot fi cauzate de
– starea de sănătate generala
– lipsa de experiență, la debutul vieții sexuale
– inhibiția paradoxală, datorată unei stări de excitații intense, ce produce efectul invers
– teama, îngrijorare, supărare, alte emoții sau trăiri puternice, datorate stresului, suferinței, etc.
– teama datorată ideii ca nu va putea satisface partenera (anxietatea de performanță)
– sentimente de vinovăție, de rușine, de teamă, de suferință, asociate durerii, riscului, responsabilității, de sarcină, de boala etc.
– atitudine nepotrivita asupra corpului propriu (imagine de sine nesănătoasă asupra corpului propriu), asupra celui al femeii (reprezentare nerealista asupra corpului femeii), asupra actului sexual în sine.
– așteptări nerealiste legate de sine, parteneră sau situație
– trăiri și sentimente asociate culturii, credințelor religioase etc.
– oboseală, surmenaj
– masturbarea în exces (de mai multe ori pe zi)
Dacă problema se repetă, ia o trimitere de la medicul de familie pentru urologie, iar dacă în urma examinării medicul constată că nu sunt probleme clinice, mergi la un psihosexolog.
Cat priveste mastubarea, nu a fost in exces dar e posibil sa existe si acest motiv ? Daca renunt de tot la masturbare isi va revenii? Multumesc Mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am probleme cu erectia de 3 saptamani
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 14Anxietate sexuala
- 3problema a fost ca nu am avut erectie
- 4Eresctie slaba si lipsa libidou
- 1de 6 ani sufar de diabet zaharat tip I si nu mai am erectie
- 3Nu imi vine erectia in timpul actului sexual, ajutor
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 2dupa o partida de sex, penisul "adoarme"
- 0Prolapsul de valva mitrala si disfunctia erectila
- 2Nu mi se ridica! Ajutor!
- 4Erectie Moale/Incompleta
- 2Disfunctie erectila
- 8Nu imi pot mentine erectia
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 3Povestea mea - vreau sfaturi de la psihologi/medici si cei care au trecut prin asta
- 6Disfunctii erectile
- 6Probleme potenta din cauza varicocelului
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila lipsa erectiei erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: