Nu - se rupe ata - HELP!

40 comentarii 1 2
0
29-02-2016, ora 22:35
Szilike
Nu este medic/terapeut
Szilike
Buna. Am si eu o problema. Am 16 ani iar lungimea penisului meu este de 13-14 cm.
Ata bine ineles inca nu s-a rupt., , Varful" este destul de sinsibil.
Intrebare: Este normal ca la 16 ani sa am 13-14 cm? Mic mare sau normal?
Este normal sa am sensibilitatea acea?..Ma v-a afecta la primul act sexual?..pot scapa de sensibilitate?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
0
01-03-2016, ora 13:42
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Banuiesc ca in erectie este 13-14 cm, pt ca altfel ai putea fi in cartea recordurilor cu cel mai mare penis avand in vedere ca penisul in erectie isi dubleaza marimea fata de starea flasca. Eu zic ca dimensiunile sunt normale pt varsta ta. Varful este sensibil in sensul ca doare? Ai observat schimbari de culoare, adica sa fie colorat mai intens, puncte rosii, ceva care sa indice o infectie? Daca da, trebuie sa mergi la un doctor. Bineinteles ca te va afecta la primul act daca si acum te afecteaza cand nu faci nimic. De aceea trebuie sa faci ceva sa rezolvi acea sensibilitate.
0
01-03-2016, ora 21:34
Szilike
Nu este medic/terapeut
Szilike
Da in erectie are 13-14. Nu sunt puncte rosii. Si este sensibil la atingere. Cea ce privete culoare nu mi se pare mai intense, este cat se poate de normal.
Si fara acele puncte rosii este problema mare?. Se poate trata sa nu am sensibilitatea? Chiar nu as vrea neplaceri la primul act. Totusi e primul. Conteaza cum iese ca poate (cred) imi va afecta restul :/
0
01-03-2016, ora 22:22
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Nu stiu daca se poate trata sensibilitatea pt ca nu stiu nici de la ce este. Un medic te-ar putea lamuri. Nu ezita sa ceri ajutorul pt ca ei sunt cei mai competenti. Si normal ca nimeni nu-si doreste o "prima data" dezastruoasa, pt ca afecteaza pe termen lung chiar si in cazul in care celalalt partener e 'nedreptatit' de tine etc. Ia totul cu calm si nu te pripi cu o decizie atat de importanta. Numai bine.
0
09-09-2016, ora 20:47
Snakesss
Nu este medic/terapeut
Snakesss
Salut, am 17 ani si marirea penisului meu, este de 12 cm.nu am avut niciun act sexual din cauza marimei pe care o am, e prea mica si ma fac de ras, ce pot sa fac?vreau un sfat va rog.la un prim act sexual daca m-i se rupe"ața" ce e de facut?
0
13-09-2016, ora 13:58
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Marimea e ok, e in limitele normale. Vaginul are in medie 8-10 cm, deci orice penis peste 10 e bun. Doar daca ai ghinion sa dai peste una cu vaginul de 15-16 cm s-ar putea sa nu fie multumita dar acestea sunt rare. Daca se rupe 'ata' nu mai faci sex o perioada pt ca o sa usture. Mentii locul curat ai astepti sa se vindece.
0
18-09-2016, ora 19:13
Snakesss
Nu este medic/terapeut
Snakesss
Cris_89.ce pot sa fac sa mai creasca penisul macar 3 cm?
0
20-09-2016, ora 21:03
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Din ce stiu de la altii, exista multe metode de la exercitii gen "muls" pana la pastile, dar nu cred ca dau rezultate. Majoritatea spun ca exercitiile aduc o imbunatatire doar in ceea ce priveste starea flasca a penisului, in erectie nu se vede nici o difetenta. Ori chiar aici e problema, pt ca cei mai multi ar prefera sa fie in invers dar nu se poate. Daca poti, mergi la un urolog, poate ti-ar recomanda ceva care sa te ajute, avand in vedere ca mai este pana ce penisul se opreste din crescut si ca unora le inceteaza sa mai creasca doar dupa 21 de ani. O intrebare: penisul tau creste in mod constant sau s-a oprit din crescut la o anumita varsta? Daca ajungi la un urolog/sexolog, sa-i nu-i omiti nici un detaliu. Si scoate-ti din cap ideea ca daca nu-i de nu stiu cati cm nu e bun/functional. E o mare minciuna.
0
22-09-2016, ora 17:15
Snakesss
Nu este medic/terapeut
Snakesss
Nu am mai crescut cam de la varsta de 15 ani
0
05-07-2017, ora 18:20
Anonim1592
Nu este medic/terapeut
Anonim1592
Buna ziua. Am 25 ani si ma confrunt de 1 an si ceva cu o problema. Aproape dupa fiecare contact sexual imi apar niste crapaturi pe varful pielii de pe penis. Tin sa mentionez ca decalotarea o pot face, uneori usor, uneori mai greu. Apare ca un inel ce nu se largeste destul si din cauza lui, decalotarea devine greoaie, dar o pot face. Exista ceva tratament, unguent, care sa faca pielea mai "moale", sa nu mai am problema asta? Sau e necesara interventie chirurgicala? Am problema asta doar de 1 an. Inainte nam avut absolut nici o problema. Astept raspuns. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •