scurgeri penis excitare
buna ziua, am o problema, cand sunt cu prietena si ma excit, chiar putin, am o scurgere incolora din penis, as putea spune k e lichid de ungere :)), dar totusi e oarecum jenant, as vrea sa stiu care sunt cauzele si dak se pot remedia, multumesc anticipat
8 comentarii
si eu am aceeasi problema, uneori numai cand ma gandesc la ceva cu coloratura erotica mi se scurge acest lichid, ... in fine, nu e ceva grav sau anormal, am inteles ca depinde de barbat
Este perfect normal, acel lichid permite "alunecarea" spermei si se elibereaza in timpul excitatiei. Toti barbatii il au. Cititi si voi despre sex, informativa!
Lafel si la femei prin excitatie se dilata vaginul si secreta acea substanta care permite alunecarea penisului. De aici si expresia "sunt uda" ca sa stiti si voi. Din cauza asta la sexul anal se foloseste lubrifiant pentru ca anusul nu secreta acel lichid.
-
Am deviat de la subiect, dar vroiam sa las putina informatie suplimentara.
-
Am deviat de la subiect, dar vroiam sa las putina informatie suplimentara.
Ceasi problema am si eu si imi este frica sa nu ramana insarcinata din cauza aia daca imi poate sa imi raspunda cineva ar fi de toarte mare ajutor
pai exista un risc sa ramai insarcinata, mai ales dak scurgerea se produce in vagin, deoarece in acesc lichid preejaculator se poate gasi o mica cantitate de spermatozoizi, asa k ar fi mai bine sa ai grija
sal azi am fost la doctor ! la dermato venerice la spitalul militar si mia zis ca e ceva normal :( eu sincer nu prea is de acord pt ca la un sex oral ce facii ????ungii femeia in gura cu lichidul respectiv :( mi a dat bilet de trimitere sa imi fac totusii analize la urina si la secretie. ori cum o sa vad ce e de facut si va anunt :P
Buna Ziua ! Aceasi problema am si eu.Mereu cand ma vad cu prietena mea, si ne luam in brate, ne sarutam..am o scurgere incolora care este destul de jenanta, , Cum sa fac sa scap de aceasta problema :( ??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ata penisului
- 53pete rosii penis
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 8Capul penisului iritat (rosu)
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 16Problema marime penis
- 0scurgere incolorora penis
- 8Problema majora! Penis
- 3Problema penis
- 5Suspiciune nedezvoltare penis.
- 1Penis vanat bubite mici albe
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 2Scurgeri de sange din penis
- 9Mancarimi si secretie... pe penis