Tusea după raceala
Buna seara!
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 4Tratament cu Singulair
- 4Probleme cu nasul
- 5Infectie virala sau bacteriana?
- 2mereu racit si dureri in gat
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 11Polipi inflamati
- 2Bronsita la 2 ani
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 2Raceala
- 1tratament raceala
- 3Raceala bebelus 3 luni jumate
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Tuse plină si nas care curge
- 2Raceala copil de 4 ani
Mai multe informații despre: raceala la copii tusea reziduala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: