Tusea după raceala
![Andreea280190](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara!
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PERITOL ?
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 11flegmon periamigdalian
- 3raceala
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 4Tratament cu Singulair
- 9raceala la bebe
- 3raceala la copil
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala