Tusea după raceala
Buna seara!
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 11flegmon periamigdalian
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 4pneumonie copil 9 luni
- 9sirop imunitate
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 9raceala la bebe
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 2mereu racit si dureri in gat
- 11Polipi inflamati
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 2Bronsita bebe 1an
- 2Bronsita la 2 ani
- 1rinofaringita
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
Mai multe informații despre: raceala la copii tusea reziduala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: