Nu respir

14-01-2010
id1
Nu este medic/terapeut
id1
Buna ziua,

Problema mea se leaga de respiratie :Simt ca nu respir atunci cand cineva se uita la mine, ma analizeaza sau cand fac greseli profesionale.Un alt aspect ar mai ca in lipsa acestor motive oricat as trage aer in piept nu ma relaxeaza, nu ma detensioneaza. Ce ar trebui sa fac?

Multumesc
2 comentarii
0
14-01-2010, ora 10:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ar trebui sa mergi la un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica si face o anamneza indelungata. Aceste probleme sunt de natura psihica-emotiva si isi au originea in copilarie (probabil nu ai fost incurajat de parinti ci mereu dojenit, mustrat, batut ceea ce creeaza o teama de face greseli)
Ele nu pot fi vindecate cu medicamente chimice. In parte poate actiona sau fi utila si psihoterapia, mai ales in combinatie cu homeopatia care poate vindeca sau ameliora sunstantial trauma produsa in copilarie.
0
14-01-2010, ora 10:42
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Buna! Pot presupune ca ceeace se intampla este pe fond neurovegetativ Va recomand cu toata in crederea sa consultati un medic homeopat. Pana va faceti o programare pot sa va recomand sa luati cu incredere Sedatif PC 1-1-2.
Numai bine si nu lasati ca oamenii din jur sa va intimideze !
Abonati-va de exemplu la news letter Empower.ro Eu cred ca v-ar fi de folos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul