Nu pot respira normal noaptea

Buna ziua! Am 29 de ani si de cand ma stiu am o problema, ziua respir normal pe nas, fara nicio dificultate iar seara cand ma pun in pat, nasul se infunda automat si ori respir foarte greu ori deloc si nu pot dormi decat cu gura deschisa pentru a putea respira llinistita. Acest lucru mi se intampla ori de cate ori ma intind, se blocheaza ceva, nu stiu, se infunda nasul si nu pot respira desi daca ma ridic in picioare nu mai am nimic, imi revin la normal. Nu imi dau seama ce ar putea fi, polipi nu cred pentru ca nu simt nicio secretie. Totul se intampla in momentul cand stau la orizontala. Va rog sa ma ajutati cu o parere, nu stiu ce as putea face iar sotul meu e deranjat deoarece atunci cand respir pe gura fac putin zgomot si nu poate dormi, se trezeste si ma atentioneaza mereu si nu ne putem odihni. Va multumesc! O zi buna!
2 comentarii

posibil se mareste in volum Coada de cornet care se afla aproape de rinofaringe si astupa.. acele gauri prin care comunica nasul cu faringele
poate sa ajute colargol.. pus corect in pozitie culcat pe spate.. cate 2 pic la 8 ore 10 ziel
daca nu merge medicamentos..se micsoreaza cornetele in volum cu radiofrecventa
poate sa ajute colargol.. pus corect in pozitie culcat pe spate.. cate 2 pic la 8 ore 10 ziel
daca nu merge medicamentos..se micsoreaza cornetele in volum cu radiofrecventa

Va multumesc din suflet pentru raspunsul Dvs. prompt!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Respiratie greoaie
- 7administrare colargol la copil
- 3Respiratie dereglata
- 8stare generala de sanatate instabila
- 7respir greu, simt ca ma sufoc
- 2Probleme cu respiratia, va rog am nevoie de un sfat !
- 0ULTRACOD si probleme la respiratie
- 1Respiratie cu portia!
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 2problema respiratorie
- 1Problema respiratorie
- 2Probleme respiratorii
- 3fumat
- 4Respirație greoaie
- 2Nu pot sa respir
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 0Probleme cu respirația va rog raspuns
- 2Nu pot respira în intregime
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: