Probleme respiratorii
Buna ziua.
De ceva timp am probleme de respiratie - simt ca nu intra aerul cum trebuie sau ca nu am destul.
De curand, mi-a aparut ceva la ochi si am administrat Betabioptal, insa am observat ca dupa ce le administram, simteam gustul respectiv in gat si gatul incepea sa se infunde. Ma simteam de parca mi se punea un nod in gat si se inflama ceva instant, ingreunand respiratia. De asemenea, am dureri in piept si in zona inimii. Sunt reactii adverse la picaturi sau pot fi semne de boala autentica?
De ceva timp am probleme de respiratie - simt ca nu intra aerul cum trebuie sau ca nu am destul.
De curand, mi-a aparut ceva la ochi si am administrat Betabioptal, insa am observat ca dupa ce le administram, simteam gustul respectiv in gat si gatul incepea sa se infunde. Ma simteam de parca mi se punea un nod in gat si se inflama ceva instant, ingreunand respiratia. De asemenea, am dureri in piept si in zona inimii. Sunt reactii adverse la picaturi sau pot fi semne de boala autentica?
2 comentarii
Buna ziua,
Fara nicio ironie, m-ati facut curioasa: cum anume (pe ce cale mai exact) ar fi putut ajunge picaturile pentru ochi in gatul dvs.
Fara nicio ironie, m-ati facut curioasa: cum anume (pe ce cale mai exact) ar fi putut ajunge picaturile pentru ochi in gatul dvs.
Dvs. nu simtiti gust amar in gat de la nici un fel de picaturi sa inteleg? Ce va puneti in nas sau in ochi ramane doar acolo, nu se absoarbe in mucoase, nu? De curiozitate intreb si eu.
Era micoza in gat, s-a rezolvat. Si ORL-istul nu a fost suprins de gustul amar din gat, prin urmare, nu e caz de psihologie, dar apreciez interesul.
Era micoza in gat, s-a rezolvat. Si ORL-istul nu a fost suprins de gustul amar din gat, prin urmare, nu e caz de psihologie, dar apreciez interesul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15dispnee care se manifesta foarte urat
- 4Dificultati in a respira
- 7bloc partial de ramura dreapta
- 1Respiratie cu portia!
- 1probleme respiratorii
- 2Nu pot respira normal noaptea
- 1Probleme respiratorii din gat
- 1Problema respiratie.
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
- 1Respiratie Greoaie
- 4Respirație greoaie
- 3Respiratie greoaie
- 0apasare pe piept
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 2Nu pot respira profund
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 2Respiratie grea si presiune in piept
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: