Nu pot sa respir
Buna ziua.Am și eu o problema de ceva vreme.Respir foarte greu și obosesc repede.Simt că mă apasă in capul pieptului ca și cum aș avea ceva greutate acolo.Am 1, 60 și 90 kg.Am fost stresata o vreme și mă durea in capul pieptului ca și cum aș fi avut ceva nod acolo, dar acum se pare că sa transformat intr-o mare greutate care nu îmi dă voie sa respir.Puteti să îmi spuneți oare ce ar putea fi și ce as putea sa iau sa scap de acest chin?
2 comentarii
Buna seara.
Mergeti la Cardiolog sa va faca niste analize si daca totul iese bine, pot fi somatizari de anxietate.
Faceti informativ un test de anxietate pe net.
Mergeti la Cardiolog sa va faca niste analize si daca totul iese bine, pot fi somatizari de anxietate.
Faceti informativ un test de anxietate pe net.
Buna ziua,
am 35 de ani si ma confrunt cu urmatoarea problema:de aprox doua saptamani din senin am ramas fara aer, mai exact simteam ca nu ma satur de aer, ma strangea ceva de gat si parca mastrangea ceva peste piept.Am facut toate analizele, ekg la inima, ecografie la inima si plamani si toate au iesit bune.Mi-am facut si analizele FT4, TSH SI ANTITPO pt tiroida si toate sunt in grafic.Mi s-a recomandat calciu si magneziu, si stresclin insa nu simt o mare imbunatatire.Noaptea dorm foarte bine si nu am probleme, senzatia aceasta de insuficient aer e pe timpul zilei.Daca iau cate un xanax ma simt mai bine.S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?nici nu stiu incotro sa ma indrept, ca sa ma simt bine.Va multumesc
am 35 de ani si ma confrunt cu urmatoarea problema:de aprox doua saptamani din senin am ramas fara aer, mai exact simteam ca nu ma satur de aer, ma strangea ceva de gat si parca mastrangea ceva peste piept.Am facut toate analizele, ekg la inima, ecografie la inima si plamani si toate au iesit bune.Mi-am facut si analizele FT4, TSH SI ANTITPO pt tiroida si toate sunt in grafic.Mi s-a recomandat calciu si magneziu, si stresclin insa nu simt o mare imbunatatire.Noaptea dorm foarte bine si nu am probleme, senzatia aceasta de insuficient aer e pe timpul zilei.Daca iau cate un xanax ma simt mai bine.S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?nici nu stiu incotro sa ma indrept, ca sa ma simt bine.Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 68Deviatie de sept
- 3am mari probleme respiratorii... rog ajutati-ma!
- 3Nevralgii intercostale, respiratie greoaie si burta umflata
- 3baietel de 5 ani de la un timp respira numai pe gura
- 2probleme de respiratie
- 1respiratie grea
- 3De cam 1 ma chinui cu o respiratie greoaie
- 1Respiratie incompleta si dificila.
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 1Respiratie extrem de grea.
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 2Durere in piept
- 7Nu pot sa inspir
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 5Tulburare respiratorie?
- 2Nu pot respira în intregime
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: