Respiratie cu portia!

28-12-2011
Marian Costel
Nu este medic/terapeut
Marian Costel
Acelasi Marean VVVanghelie va deranjeaza:)))))) Salut! vreau raspunsuri scurte nu sa va mai pierdeti timpul prea mult cu mine. Am fost diagnosticat cu Bronsita Acuta si lipsa de calciu cred ca psihologul mia zis ca am anxietate parca asa mia spus am si uitat:)). respir greu pe nas si folosesc chiar un creion nazal si picaturi pentru mucoasa dar nasul este tot cu dopurin in el..nush mi se intampla 1-2ori pe zi sa respir greu plus ca ma doare ba pieputl sus dreapta stanga am un junghi in partea stanga sus nush coastele sau plamanul parca ma curenteaza centrul burtii mele uneori si exact dupa ce se termina coastele in jos la fel.ametesc.iau vitamine magneziu calciu fructe in special mere+portocale+banane+kiwi...mi se face frica uneori este o problema medicala grava sau este doar de la anxietate.am uitat sa precizez ca medicul psihiatru mia prescris o reteta de anxietate si depresie dar eu nu iau atatea pastile ca mai tare imi agravez situatia si..nici nu mam uitat pe ce as scris acolo.vreo problema urgenta pana dupa sarbatori? a da nam iesit de 10 zile din casa si azi cand am iesit sa fac miscare parca am ametit brusc si picioarele ma cam lasau simteam k am curent in picioare imi pocneau oasele picioarelor...este de la prea mult timp pierdut in casa sau alta problema? multumesc
1 comentarii
0
29-08-2019, ora 15:36
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Cel mai probabil problema dumneavoastră este psihică, ar trebui să luați tratamentul prescris de medicul psihiatru, iar apoi puteți face o spirometrie pentru a vedea funcția pulmonară, dacă spirometria va fi normală înseamnă că sigur aveți un sindrom anxios, posibil și alteceva în sferă psihiatrică. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa de aer - motive pentru care ai putea respira cu dificultate
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Ce faci când copilul nu respiră bine (nu poate să respire)?
  • Noi date despre mucus ar putea ajuta pacienții să respire mai ușor
  • Respirație dificilă? - cum îți dai seama că ai ceva la plămâni
  • Ce să faci când simți că nu ai suficient aer (probleme de respirație)
  • Dificultăţi la respirat? Cum îţi dai seama dacă respiri bine sau nu
  •