nu mi se da acea piele de pe penis!
am si eu o problema de 4-5 ani cu penisul !! nu mi se da acea piele de pe penis ~~ daca trag mai tare ma doar un pic !!!varsta o am de 15 ani !!! ce pot face in privinta asta si dc nu mi se da acea piele
13 comentarii
Pai nu prea stiu eu atatea in legatura cu asta dar presupun ca esti virgin.In momentul in care o sa te dezvirginezi se va rupe "ata" care tine acea piele.
Sa ma corecteze cineva daca am zis o prostie, cu ocazia asta mai invat cate ceva.
Sa ma corecteze cineva daca am zis o prostie, cu ocazia asta mai invat cate ceva.
Arena are dreptate. Esti virgin.Cu primul contact sexual acea piele se va decola cu putina durere.Oricum, cand faci baie sa tragi putin de piele cat se poate, in jos, si sa te speli bine caci sub ea frecvent se aduna multi microbi.Nu te grabi sa te dezvirginezi, asteapta sa te indragostesti de o fata. Chiar ai inceput de la 10 ani sa tragi de pielea aia ?
da, dar eu nu pot sa imi dau acea piele delok de pe penis !!! cu cat o dau mai in spate mai mult cu atat ma doare mai mult !!!nu pot sa imi vad nici acel cap al penisului sau cum se spune... ( scuze ca nu prea stiu sa ma exprim :D:) !!! deci e normal sau sa ma duk la dermatolog ??
Daca nu e rosu, nu-i umflat, nu ai nici o scurgere, nu-i nici o problema, e normal.Tu inca esti mic, organul tau sexual e inca imatur, nu a ajuns inca la completa dezvoltare.Nu te lua dupa baietii smecheri din jur care, la varsta ta, incep sa colectioneze partide de sex, dar si ingroasa cozile la dermatolog, ginecolog etc..Toate la timpul lor.Maninca bine, fa miscare, vezi-ti de carte si, intr-o zi, cand vei intalni pe cine trebuie totul va veni de la sine.Tu vezi cate se scriu pe acest forum.Cu cat esti mai precaut si ai mai multa grija de tine cu atat mai mult vei fi ferit de probleme. Daca totusi esti ingrijorat du-te si cere si parerea medicului tau de familie.
pai cand mai ma duk la baie sa ma urinez se mai umfla cateodata un pik.
eu stiu pe cineva care la aproximativ aceeasi varsta cu a ta a incercat sa-si traga pielea si a ajuns la spital pt ca nu mai revenea la loc.Tot asa curios ca tine era, dar atunci nu exista atata acces la informatie.Nu fi nerabdator si lasa natura sa-si urmeze cursul si fa lucrurile in ordinea lor corecta.
Dupa parerea mea, ti-am spus, totul e normal.Dar, pentru linistea ta, poti merge la medicul tau de familie.Numai bine!
Buna ziua. Am 14 ani si de vreo 4-5 ani preputul nu mai acopera capul penisului. Preputul nu nici blocat, caci daca trag putin de margini, spre cap, il acopera, dar in 2-3 secunde coboara inapoi, sub cap. Capul penisului nu e umflat, nici nu s-a inrosit, caci sangele circula normall. As vrea o parere, sau sfaturi, multumesc.
Am si eu o intrebare.Mi sa rupt pielea de la capul penisului de jos doar pe jumate jumatatea cea lanta este lipita de capul penisului la jumatate.Si putin sa inrosit pe linga cea lanta piele.
Buna ziua... Am ceva probleme cu penisul il trag jos pielea cam un pic greu trag inapoi e normal? si daca il trag de jos tot mi se roseste capul.. nu am avut niciodata contact sexual...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 3cartilagiu in penis?
- 17probleme cu penisul
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 30bubite pe penis
- 14scurgere sange din penis!!!
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 2Probleme penis
- 4probleme penis
- 7Penis stramb
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 10secretie culoare alba - penis
- 2Nedezvoltarea penisului?
- 2Bube in zona intima!!!
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 14Rana mica la varful penisului
- 2decalotarea penisului