Fisuri pe penis si inel format (stranguleaza penisul)

15-01-2015
marius cristi
Nu este medic/terapeut
marius cristi
Irinuca intreaba despre Afectiuni dermatologice si alergice:

Buna ziua, de ceva timp sotului meu i-au aparut fisuri pe penis iar pielea se stringe si formeaza un inel. In zona inelului pielea e foarte aspra si se exfoliaza iar cand e in erectie apar acele fisuri. Am folosit nidoflor si au disparut dar nu dupa mult timp (nici macar o luna) au reaparut.Va rog frumos sa ma ajutati si va multumesc

Scria cineva mai sus:(

Asta a apărut si la mine :((
3 comentarii
0
16-01-2015, ora 21:02
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
La mine apare aceasta problema din cauza ca nu am transpiratie de la chimioterapie, si pielea se usuca, si cum beau mai multa apa sau stau in cada cu apa se hidrateaza pielea si in doua zile nu mai am nimic. O alta problema care poate deveni grava este aceea ca acel zgarci care se numeste ata se strange foarte mult si poate strangula meatul incat sa nu se mai irige cu sange si sa faca cangrena, sau sa se inflameze, sa se stranga scame si piele moarta si sa se infecteze zona.
Cateodata folosesc si crema grasa sau ADVANTAN MILK.
0
17-01-2015, ora 18:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fisuri pe penis: posibil Chlamidia.

Mergeti cu trimitere de la medicul de familie la un medic Dermatolog sa luati tratament si pentru sot si pt dv. daca e ceva contagios. Ca altfel o luati de la unul la altul.
0
17-01-2015, ora 18:20
marius cristi
Nu este medic/terapeut
marius cristi
Am primit un tratament in care era trecut o crema ce se punea chiar acolo unde apăreau fisurile ( noaptea ) iar ziua ceva gen Triderm dar nu ma i stiu sigur Pt atunci cind am folosit a trecut si apoi au apărut Dupa câteva luni :(. Doar cind ma întorc in ţara sa ajung la acea doamna doctor !!

Multă sănătate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •