Miros neplacut-penis (fara alte simptome)

Buna ziua ! 24 ani
Am fost la control la dermatolog, analizele pt bts mi-au iesit negative, pentru miros doctorul mi-a recomandat Cicaderna(fara rezultate).Al doilea consult mi-a fost recomandat Candesten si spalaturi cu bicarbonat, tot fara rezultate.
Fac dush la 2-3 zile, am incercat sa spal penisul dupa fiecare urinare (sapun intim dove)tot fara rezultate. Daca nu il spal 3 zile apar mici depuneri albicioase.
Ma pute-ti ajuta cu alte recomandari ?
Am fost la control la dermatolog, analizele pt bts mi-au iesit negative, pentru miros doctorul mi-a recomandat Cicaderna(fara rezultate).Al doilea consult mi-a fost recomandat Candesten si spalaturi cu bicarbonat, tot fara rezultate.
Fac dush la 2-3 zile, am incercat sa spal penisul dupa fiecare urinare (sapun intim dove)tot fara rezultate. Daca nu il spal 3 zile apar mici depuneri albicioase.
Ma pute-ti ajuta cu alte recomandari ?
3 comentarii

Contact sexual neprotejat am avut doar sex oral.
Poate iesi la analiza urinei daca e candidoza ? sau trebuie sa fac neaparat secretia uretrala ?( ma strange in spate doar gandul)
Poate iesi la analiza urinei daca e candidoza ? sau trebuie sa fac neaparat secretia uretrala ?( ma strange in spate doar gandul)

Vezi ca gasesti un Testa Candida dar nu e in toate farmaciile. Se face din urina si e vreo 40 lei.
Igiena se face zilnic.
Citeste pe net ce tre sa foloseasca barbatii pt igiena intima. La femei stiu ca nu e voie sapun de toaleta.
Igiena se face zilnic.
Citeste pe net ce tre sa foloseasca barbatii pt igiena intima. La femei stiu ca nu e voie sapun de toaleta.

Posibil sa fi luat candida sau alta ciuperca de la sexul oral.
De multe ori analizele la medic ies fals negative, desi pacientul e bolnav.
-*
(*modificat de admin)
De multe ori analizele la medic ies fals negative, desi pacientul e bolnav.
-*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema la penis
- 11'iritatie' pe pielea penisului
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 11Textura ciudata la penis
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 3de cativa ani am probleme cu penisul
- 5vegetatie penis
- 3O intrebare despre penis.
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 3dul in penis
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 2Nedezvoltarea penisului?
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 10Problema Penis
- 3Penis rupt?
- 1Vene umflate pe penis
- 1Bubite rosii pe capul penisului ca o iritatie
- 0Par pe penis
- 1Punct negru penis copil 4 ani
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: