nu ma excit

13-10-2005
Deutza
Nu este medic/terapeut
Deutza
am o problema care zic ca e destul de grava.nu ma pot excita.deloc.tin enorm de mult la iubitul meu dar orice mi-ar face nu ma excit.am facut sex oral...de toate si nu simt mai nimic.de ce?il iubesc f.mult si nu imi dau seama care este problema.ce ar trebui sa fac?va rog sfatuiti-ma
2 comentarii
0
17-10-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Probabil ca suferi de frigiditate. Nu stiu ce varsta ai sau daca ai/ai avut si alte boli care ar fi putut determina aceasta stare; daca raspunsul este negativ, atunci ai putea sa consulti un psihoterapeut ca sa descoperi ce anume "te retine", te blocheaza in a experimenta placerea. Mult succes!
0
18-10-2005, ora 00:00
Deutza
Nu este medic/terapeut
Deutza
va multumesc foarte mult pentru raspuns.am 20 de ani si nu am avut nici o boala.prietenul meu mi-a zis sa incerc sa ma masturbez dar nu prea imi place ideea.el se simte bine dar cand ma simte ca eu nu reactionez aproape in nici un fel se supara.mi-e frica sa nu-l pierd ca v-am spus ca-l iubesc.cum se poate sa sufar de frigiditate?.el e primul baiat cu care am facut-o si nu am avut nici o experienta neplacuta.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Excitatia sexuala
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •