Este oare anormal ca prietenul meu sa nu se excite cand ma vede goala?
Prietenul meu actual nu se excita cand ma vedea goala in baie chiar sub dus, sau in dormitor, cand imi schimbam haine, nici daca umblu goala prin casa nu are nici o reactie, nici daca ma aproprii de el si il iau in brate. Comparabil cu fostul meu prieten, actualul imi pare ca nu ma doreste. Ma tem ca ori are el probleme, pentru ca si ca erectiile lui cand apar ( cand ne sarutam si cand ne mangaiem) sunt foarte slabe, ori nu ma place. In lipsa unui barbat care sa ma faca sa ma simt dorita si frumoasa simt nevoia sa ies ca altii, sa cochetez, sa imi confirme ca sunt ok si ca sunt inca o femeie de dorit... El da vina pe oboseasa si imi mai spune ca un barbat matur ( el are insa doar 26) nu are erectii asa spontane... Mie insa in toti anii de relatie cu el ( 3 aproape) teoria aceasta cand o aud imi da senzatie de lipsa de vitalitate si ma intristeaza. El a fost nici inainte de mine un tip experimentat si pasional. El spune ca a avut doua alte experiente sexuale, una cu prietena lui fosta, iar alta o simpla aventura... Ma tem ca si lipsa de experienta din trecut arata ca nu era dornic de sex, cand ca si adolescent cauti mai mult acest lucru, el nu era asa... In acesti trei ani de relatie pasiune mi se pare ca a scazut si mai mult la el si nu stiu ce este de facut? Este mereu obosit dupa munca, ia masa si se uit la un film serial scurt, apoi vrea sa doarma...
Cum sunt barbatii defapt si cat de normala este situatia prin care trec?
Cum sunt barbatii defapt si cat de normala este situatia prin care trec?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa de excitatie
- 7nu mi se excita prietena, ce pot sa fac ?
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 4am nevoie de mai multe informatii
- 3Fetisul picioarelor
- 5de ce asa scurt?
- 35FETISH, normal sau anormal
- 4cand se excita fata
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 5Umezeala excesiva
- 4lichid preejaculator... o cantitate mai mare
- 3Probleme de excitatie, un sfat urgent!
- 1EXCITAT NONSTOP
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 6Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?
- 3Nelamurire Excitare
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 8Ejaculare de la un sarut
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
- 1Excitare - senzație neplăcută
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: