Este oare anormal ca prietenul meu sa nu se excite cand ma vede goala?

21-03-2013
Didescu
Nu este medic/terapeut
Didescu
Prietenul meu actual nu se excita cand ma vedea goala in baie chiar sub dus, sau in dormitor, cand imi schimbam haine, nici daca umblu goala prin casa nu are nici o reactie, nici daca ma aproprii de el si il iau in brate. Comparabil cu fostul meu prieten, actualul imi pare ca nu ma doreste. Ma tem ca ori are el probleme, pentru ca si ca erectiile lui cand apar ( cand ne sarutam si cand ne mangaiem) sunt foarte slabe, ori nu ma place. In lipsa unui barbat care sa ma faca sa ma simt dorita si frumoasa simt nevoia sa ies ca altii, sa cochetez, sa imi confirme ca sunt ok si ca sunt inca o femeie de dorit... El da vina pe oboseasa si imi mai spune ca un barbat matur ( el are insa doar 26) nu are erectii asa spontane... Mie insa in toti anii de relatie cu el ( 3 aproape) teoria aceasta cand o aud imi da senzatie de lipsa de vitalitate si ma intristeaza. El a fost nici inainte de mine un tip experimentat si pasional. El spune ca a avut doua alte experiente sexuale, una cu prietena lui fosta, iar alta o simpla aventura... Ma tem ca si lipsa de experienta din trecut arata ca nu era dornic de sex, cand ca si adolescent cauti mai mult acest lucru, el nu era asa... In acesti trei ani de relatie pasiune mi se pare ca a scazut si mai mult la el si nu stiu ce este de facut? Este mereu obosit dupa munca, ia masa si se uit la un film serial scurt, apoi vrea sa doarma...

Cum sunt barbatii defapt si cat de normala este situatia prin care trec?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Excitatia sexuala
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •