chisturi ovariene dupa operatia de histerectomie totala
buna ziua! va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns si o interpretare echografica: in urma unei histerectomii totale ( cu conservarea ovarelor si a trompelor) facute in luna martie2013, in luna noiembrie a.c. am facut o ecografie vaginala. rugamintea mea este daca se poate sa-mi explicati urmatorul rezultat si sa ma indrumati ce pasi sunt de urmat..mentionez ca domnul Doctor nu mai este in tara si nu a avut cine sa imi interprteze rezultatul eco Ovar drept - 26/18, 5 mm cu 2 formatiuni chistice una de 13/8, 8 mm continut hipoecogen si alta de 11, 6/ 9, 3 mm cu continut hipoecogen omogen cu mica zona hiperecogena in interior fara semnal vascular. Lateroovarian formatiune oblonga de 12, 2/6 mm - hidrosalpinx? Ovar stang - 21/14, 9 mm echostructura normala in asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua,
In mesajul trimis de dumneavoastra nu ne specificat varsta pe care o aveti care este destul de importanta in evaluarea situatiei, insa dupa rezultatele trimise dimensiunile ovarelor sunt normale. In ceea ce priveste confirmarea cu hidrosalpinx, acest lucru il puteti afla doar dupa anumite investigatii indicate de medicul ginecolog.
O zi frumoasa!
In mesajul trimis de dumneavoastra nu ne specificat varsta pe care o aveti care este destul de importanta in evaluarea situatiei, insa dupa rezultatele trimise dimensiunile ovarelor sunt normale. In ceea ce priveste confirmarea cu hidrosalpinx, acest lucru il puteti afla doar dupa anumite investigatii indicate de medicul ginecolog.
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 3chisturi ovariene
- 2stie cineva!!!!!!
- 9Tratament chisturi ovariene
- 6chist dermoid - mi-a spus ca trebuie operat
- 3buletin examen morfologic - micro Interpretare
- 0chist pe ovar la menopauza
- 1chist ovarian
- 3chist la ovar
- 0Chist ovarian si chist la sani
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 0Chisturi ovariene - cum scapam de acestea?
- 0Chist ovarian solid
- 0CA 125 foarte mare
- 0Caut o lamurire
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 0Metroragie disfunctionala
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: