Lipsa menstruatie.
Buna,
Vreau si eu o parere, va rog. Ultima data am avut menstruatie acum doua luni, pe 15 ian. Ultimul contact sexual, inainte de asta a fost pe 6 ian, protejat. Mi-am facut 3 teste de sarcina, unul in februarie si doua in martie si au iesit negative toate. Mentionez ca acum vreo jumatate de an am mai avut o astfel de problema, am fost la ginecolog, am facut si un eco transvaginal si medicul mi-a spus ca din punct de vedere ginecologic totul e ok. Mi-a dat duphaston si cand mi-a venit menstruatia mi-am facut analizele. Plolactina a fost marita si am facut un tratament cu dostinex. Pana acum doua luni, dupa acest tratament menstruatia a fost normala. Care este parerea Dvs.? Ar trebui sa merg din nou la ginecolog sau e o problema de alta natura?
Vreau si eu o parere, va rog. Ultima data am avut menstruatie acum doua luni, pe 15 ian. Ultimul contact sexual, inainte de asta a fost pe 6 ian, protejat. Mi-am facut 3 teste de sarcina, unul in februarie si doua in martie si au iesit negative toate. Mentionez ca acum vreo jumatate de an am mai avut o astfel de problema, am fost la ginecolog, am facut si un eco transvaginal si medicul mi-a spus ca din punct de vedere ginecologic totul e ok. Mi-a dat duphaston si cand mi-a venit menstruatia mi-am facut analizele. Plolactina a fost marita si am facut un tratament cu dostinex. Pana acum doua luni, dupa acest tratament menstruatia a fost normala. Care este parerea Dvs.? Ar trebui sa merg din nou la ginecolog sau e o problema de alta natura?
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa va prezentati la un medic endocrinolog care este in masura sa va ajute in aceasta problema.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va prezentati la un medic endocrinolog care este in masura sa va ajute in aceasta problema.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 4lipsa menstruatiei
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 1lipsa menstruatie
- 2Amenoree secundara.
- 2amenoree de aproape un an
- 3Lipsa menstruatie
- 0amenoree fara raspuns la progesteroni
- 2Nu am mai avut menstruatie de 3 luni si totusi testele de sarcina ies negative
- 1Nu mi a venit ciclu de aproape 2 ani
- 0Nu mi-a mai venit menstruatia
- 0Anticoncepționale
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 2Lipsă menstruație
- 1Lipsa menstuatie lunara
- 2Lipsa menstra 60 zile
- 1Duphaston pt amh
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: