noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
De o saptamana am mancarimi de piele in zona inghinala, fese si coapse, au inceput sa apara noduli de dimensiunea unui bob de mazare(de la scarpinat probabil). Mentionez ca ultimul contact sexual l-am avut in urma cu aproximativ o luna, am mai fost si la piscina. S-a mai intalnit cineva cu ceva de genul? Mi-e teama sa nu fie o boala cu transmitere sexuala.
Multumesc!
Multumesc!
7 comentarii
Mergi la un medic dermatolog ca sa iti spuna exact ce sunt acei "noduli"!Mai degraba ar fi o boala de piele...
Mai nou mi-au aparut si cateva pete mici rosii.
Am fost la un medic generalist si mi-a prescris ketoderm si antiseptic sprai(biseptine) pentru 2 luni. Mi-a spus ca este o ciuperca frecventa in Franta si ca o sa-mi treaca. De o saptamana am inceput tratamentul si nu se simte nici o imbunatatire imi apar din ce in ce mai multe pete rosii pe corp, pe gat, mancarime insuportabila - usturime. Din prospectul ketodermului ar rezulta ca este o dermatita seboreica. As vrea intreb daca intr'adevar se vindeca si care ar fi cauza. Ce am gasit pe internet nu prea imi inspira optimism.
Multumesc!
Multumesc!
Mai nou i-am transmis si prietenei mele care a fost la alt medic, de data asta mai plauzibil se pare a fi scabie!
http://www.invs.sante.fr/publications/2008/epidemie_gale_commmunautaire/epidemie_gale_commmunautaire.pdf
Destul de amplu articolul pentru cine are a face...
Destul de amplu articolul pentru cine are a face...
Buna si sotul meu are de cativa ani niste pete mari si rosii pe fese, intre picioare si in partea din fata pe picioare sus. La inceput nu au fost asa de mari dar s-au extins in special vara cand e cald.precizez ca e sofer si sta mult timp pe scaun. Am folosit si lomexin si nizoral si triderm, dispar o perioada si apar din nou mai mari si mai rosii si il mananca groaznic si sunt si inestetice. Cred ca e o ciuperca dar e rezistenta la multe ca nu mai stiu ce nu am incercat.
Multumesc!
Multumesc!
Greu de crezut sa fie scabie...De la scabie apar mancarimi sub fese, pe coapse, zona inghinala, la articulatii si daca doarme cu dumneavoastra in pat imposibil sa nu aveti acelasi lucru...Am scapat de ea cu benzoat de benzyl, dar cu greu... Acum cred ca m-am pricopsit cu o dermatita datorita tratamentului, mancarime, noduli. Se fac niste umflaturi mici, iar de la scarpinat fac leziuni, se cicatrizeaza si tot asa... Plus mai nou o mama de candidoza (banuiesc).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 9herpes genital?
- 12scurgere vaginala
- 4am o mancarime si nu stiu ce pot face
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 3mancarimi genitale
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 1Iritatie genitala
- 0Furunculi şi pete inghinale
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 1Umflatură penis
Mai multe informații despre: Zona inghinala mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: