mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
Buna ziua.De ceva vreme ma confrunt cu o problema a vaginului.Aceasta problema se manifesta astfel:mancarimi si usturime in timpul contactului sexual.Precizez ca in urma cu 2ani am mai intampinat aceiasi problema insa a fost mult mai grav, cu o iritatie foarte puternica, bubite mancarimi si usturimi mari.Am fost la ginecolog, mi.a
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna Luminita9, simptomele descrise sugereaza o infectie, iar singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa faci examen de secretie vaginala din nou.
Buna ziua,
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 2probleme in zona genitala
- 2mancarimi intre picior si scrot HELP!
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 4probleme genitale, as dori un raspuns folositor!
- 16infectie cu esherihia coli
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 8Mancarimi vaginale
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 1Mancarime si usturime
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 2Mancarimi anale puternice
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala