mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
Buna ziua.De ceva vreme ma confrunt cu o problema a vaginului.Aceasta problema se manifesta astfel:mancarimi si usturime in timpul contactului sexual.Precizez ca in urma cu 2ani am mai intampinat aceiasi problema insa a fost mult mai grav, cu o iritatie foarte puternica, bubite mancarimi si usturimi mari.Am fost la ginecolog, mi.a
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
recoltat pentu analiza, insa nu mi.a iesit nimic, la ecografie, doar o raceala pentru care am urmat tratament, iar pentru mancarimi o crema.Care ar fi cauza aparitiei mancarimi si usturimei?Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna Luminita9, simptomele descrise sugereaza o infectie, iar singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa faci examen de secretie vaginala din nou.
Buna ziua,
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Daca examenul de secretie este steril si restul analizelor sunt in regula, este posibil sa fie o alergie la latex, dar un diagnostic ferm se poate pune doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale labiilor
- 15O recomandare si un sfat
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 12am o scurgere alb branzoasa si apoasa o usoara mancarime...
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 0Problema testicule
- 1Ajutați ma - zona genitală
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 0Usturime si mncarime
- 4Mancarime zona genitala
- 2Mâncărime scrot
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala