Umflatura zona anala
Salut
De cateva zile am o umflatura in zona anala.mi-a aparut in urma unui scaun mai tare care cred ca a provocat aceasta inflamatie
Ideea e ca umflatura se micsoreaza in zilele in care nu am scaune, de exemplu n-am mai avut scaun de 3 zile practic de cand mi-a aparut acea umflatura pana azi iar umflatura aproape ca nu mai era deloc, era foarte mica.pana azi cand am facut scaun si sa umflat inapoi
Sincer habar nu am ce e, eu sunt mai tinerel n-am mai avut probleme in aceste zone pana acuma si mi-e cam rusine sa merg la medic
De cateva zile am o umflatura in zona anala.mi-a aparut in urma unui scaun mai tare care cred ca a provocat aceasta inflamatie
Ideea e ca umflatura se micsoreaza in zilele in care nu am scaune, de exemplu n-am mai avut scaun de 3 zile practic de cand mi-a aparut acea umflatura pana azi iar umflatura aproape ca nu mai era deloc, era foarte mica.pana azi cand am facut scaun si sa umflat inapoi
Sincer habar nu am ce e, eu sunt mai tinerel n-am mai avut probleme in aceste zone pana acuma si mi-e cam rusine sa merg la medic
1 comentarii
Aveti hemoroizi sau prolaps anal.
Nu e nicio rusine sa se uite un medic proctolog la anusul dvs. Ei asta fac toata ziua. E doar o problema medicala.
Ca urmare va sfatuiesc sa mergeti la un consult proctologic inainte ca problema dvs sa devina mai mare.
Nu e nicio rusine sa se uite un medic proctolog la anusul dvs. Ei asta fac toata ziua. E doar o problema medicala.
Ca urmare va sfatuiesc sa mergeti la un consult proctologic inainte ca problema dvs sa devina mai mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hemoroid extern
- 8Umflatura in zona anala
- 10Hemoroid, furuncul sau inceput de cancer?
- 5hemoroizi sau ce?
- 9Colonoscopia se poate face cu anestezie?
- 1Hemoroizii şi o viitoare sarcina
- 2hemoroizi
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 5cum si cind scap de hemoroizi?
- 0Hemoroizi externi
- 8Fisura anala si hemoroizii se vindeca fara operatie !
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 0Hemoroizi
- 8Buba in zona anusului !
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 0Hemoroizi
- 0Umflatura la anus
- 0Umflatura aproape de anus
- 4A apărut ceva lângă anus
- 2Inflamatie anala
Mai multe informații despre: Hemoroizi umflatura in zona anusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: