Umflatura zona anala

Salut
De cateva zile am o umflatura in zona anala.mi-a aparut in urma unui scaun mai tare care cred ca a provocat aceasta inflamatie
Ideea e ca umflatura se micsoreaza in zilele in care nu am scaune, de exemplu n-am mai avut scaun de 3 zile practic de cand mi-a aparut acea umflatura pana azi iar umflatura aproape ca nu mai era deloc, era foarte mica.pana azi cand am facut scaun si sa umflat inapoi
Sincer habar nu am ce e, eu sunt mai tinerel n-am mai avut probleme in aceste zone pana acuma si mi-e cam rusine sa merg la medic
De cateva zile am o umflatura in zona anala.mi-a aparut in urma unui scaun mai tare care cred ca a provocat aceasta inflamatie
Ideea e ca umflatura se micsoreaza in zilele in care nu am scaune, de exemplu n-am mai avut scaun de 3 zile practic de cand mi-a aparut acea umflatura pana azi iar umflatura aproape ca nu mai era deloc, era foarte mica.pana azi cand am facut scaun si sa umflat inapoi
Sincer habar nu am ce e, eu sunt mai tinerel n-am mai avut probleme in aceste zone pana acuma si mi-e cam rusine sa merg la medic
1 comentarii

Aveti hemoroizi sau prolaps anal.
Nu e nicio rusine sa se uite un medic proctolog la anusul dvs. Ei asta fac toata ziua. E doar o problema medicala.
Ca urmare va sfatuiesc sa mergeti la un consult proctologic inainte ca problema dvs sa devina mai mare.
Nu e nicio rusine sa se uite un medic proctolog la anusul dvs. Ei asta fac toata ziua. E doar o problema medicala.
Ca urmare va sfatuiesc sa mergeti la un consult proctologic inainte ca problema dvs sa devina mai mare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Umflatura anus
- 2mi-a aparut in zona rectului, un fel de excrescenta, in crestere
- 4vreau sa stiu mai multe despre nodulii hemoroidali
- 6hemoroizi sau fisuri anale?
- 13Hemoroizii astia..
- 3Umflatura anala
- 1hemoroizi?
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 2hemoroizi
- 10hemoroid
- 22Diaree cronica.
- 8Fisura anala si hemoroizii se vindeca fara operatie !
- 1ileita sau boala crohn?
- 1An jurul anusului am un fel de coșuri dar un pic mai mari
- 0Ligaturare hemoroizi
- 1Hpv sau altceva?
- 2Apariția unui mic nodul în zona anusului
- 12Hemoroizi trombozati si durerosi
- 1Hemoroizi
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
Mai multe informații despre: Hemoroizi umflatura in zona anusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: