Umflatura in zona anala
Buna ziua. Am vârsta de 22 de ani și mă confrunt cu o umflatura anală de o săptămână - aceasta are mărimea unui bob de mazăre (poate puțin puțin mai maricica), culoare violacee, nedureroasa, nepruriginoasa, nu am avut scurgeri de sânge sau altceva decât că e prezenta acolo. Este elastica la atingere, incerc sa o bag la loc însă după ceva timp iese afara( mai ales dupa scaun).Menționez că în urma cu 5 săptămâni am avut o enteroviroza pe care am tratat-o însă scaunul moale (nu diareic) s-a menținut undeva la 4 săptămâni.
Acum mai am doar câteva dureri de stomac in timpul zilei (nu doare rau., ca niște înțepături)
Dupa fiecare scaun imi fac igiena locală, am băut ceai gastric și am dat cu crema de galbenele și crema de catina.
Ce poate fi? Ce tratament sa urmez?
Îmi este jena să merg la doctor !
Acum mai am doar câteva dureri de stomac in timpul zilei (nu doare rau., ca niște înțepături)
Dupa fiecare scaun imi fac igiena locală, am băut ceai gastric și am dat cu crema de galbenele și crema de catina.
Ce poate fi? Ce tratament sa urmez?
Îmi este jena să merg la doctor !
5 comentarii
Buna ziua.
Din descriere, pare a fi o tromboza hemoroidala ( hemoroid inflamat ). Toaleta locala riguroasa, beti lichide suficiente in timpul zilei, evitati condimentele si alcoolul tare, utilizati un unguent cu specific hemoroidal, cu reevaluare peste 7 zile.
Din descriere, pare a fi o tromboza hemoroidala ( hemoroid inflamat ). Toaleta locala riguroasa, beti lichide suficiente in timpul zilei, evitati condimentele si alcoolul tare, utilizati un unguent cu specific hemoroidal, cu reevaluare peste 7 zile.
De evitat și tusea, constipația.Dacă apare durerea vă prezentați la medicul de familie pentru consult si, eventual, bilet de trimitere.
Domnul doctor ce unguent sa folosesc, ce ar fi mai bun?
Cineva mi-a recomandat Hemosan sau Pilex de la Himalaya! Insa vreau o recomandare de la doctor! Multumesc pentru raspuns
Cineva mi-a recomandat Hemosan sau Pilex de la Himalaya! Insa vreau o recomandare de la doctor! Multumesc pentru raspuns
Buna ziua Imi cer scuze dacă nu ma exprim corect când merg la baie simt senzația de scaun neterminat si am impresia că am ceva acolo se vede cv ca umflat de culoare violacee nu am scaun cu sânge
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 3nodul sau infectie?
- 3Astept o soutie!!
- 13Umflatura anus
- 2mi-a aparut in zona rectului, un fel de excrescenta, in crestere
- 2am o umflatura la anus
- 3hemoroid extern
- 1inflamare anus si mancarimi
- 1Hemoroizi sau nu?!
- 2Umflatura langa anus
- 0Mica umflatura la anus