nodul (cred) in zona genitala
am 22 ani si am o problema.in zona genitala mi-a aparut o umflatura(in zona inghinala), la inceput am zis ca e din cauza parului pubian(crezand ca mi-a crescut vreun fir pe sub piele si s-a inflamat), e cam de vreo 2 cm, e tare si ma doare.nu stiu dak e posibil sa fie si vreu cos crescut sub piele si de aceea sa fie asa de tare.va rog spuneti-mi cu ce sa ma ung sa-mi treaca.va multumesc mult!
4 comentarii
ceea ce descrii tu e posibil sa fie o inflamatie a glandelor Bartholin. O bartholinita survine cel mai des plecand de la o infectie vaginala sau poate succeda infectarii unui pseudochist (chist fara epiteliu), format in urma obturarii canalului excretor al glandei. Simptomele sunt o umflatura rosie si dureroasa a partii posterioare a vulvei. De obicei apare dupa menstruatie si dureaza 3-4 zile apoi se retrage de la sine.In caz de inflamatia nu se retrage in cateva zile, tratamentul face apel la antibiotice sau daca exista un abces, tratamentul este chirurgical. Nu cred ca este cazul sa te alarmezi, am avut si eu aceeasi problema de multe ori si in cateva zile trecea de la sine inflamatia. Multa sanatate!
am incercat sa strang de umflatura si a iesit ca un lichid galben, apoi a curs sange.m-am dat cu o seara inainte cu Dermosept ca am auzit ca trage orice infectie(cica e pe baza de ihtiol).acum am dat cu alcool pt a desinfecta locul.acum mai este umflat si ma mai doare un picut.Intr-adevar mi-a aparut dupa ce mi s-a terminat menstruatia.va multumesc!
Salut roxx
Am si eu o intrebare...ce s-a intamplat dupa ce a curs lichidul si sange...s-a inchis..e totul ok acum? ti-a mai aparut?
am si eu aceasi problema si imi vine sa il sparg...sa fac cumva sa iasa lichidul...ma gandesc sa fac la fel ca tine cu dermosept...
ce ma sfatuiesti?
mersi frumos
Am si eu o intrebare...ce s-a intamplat dupa ce a curs lichidul si sange...s-a inchis..e totul ok acum? ti-a mai aparut?
am si eu aceasi problema si imi vine sa il sparg...sa fac cumva sa iasa lichidul...ma gandesc sa fac la fel ca tine cu dermosept...
ce ma sfatuiesti?
mersi frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 6candidoza in zona genitala
- 6o virgina la 45 de ani poate face spalaturi vaginale?
- 6dificultati la contact sexual si nu numai
- 3furuncul in zona genitala, la baza piciorului
- 2miros neplacut in zona genitala
- 0problema in zona genitala
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 2Furuncul, umflatura in zona genitala
- 5Umflatura in zona genitala
- 4am si eu o problema...
- 13carne crescuta in zona genitala
- 1Secretie alba, galbuie
- 3pete albe in zona genitala
- 1usturime genitala