Nod in gat

16-01-2013
Grim
Nu este medic/terapeut
Grim
Buna ziua, prezint de ceva timp ( in jur de o luna ) o senzatie de ' nod in gat '. E ca si cum am incercat sa iau o pastila si aceasta a ramas blocata acolo. Cand mananc sau beau sau am activitate pana si mestecatul unei gume, senzatia disparte in totalitate, nu am deficiente la inghitire nimic de genul, desi simt ca uneori imi pocneste cam tare marul lui Adam, de asemenea este mai prezenta seara sau cand sunt agitat, dimineata nu simt aproape nimic. Am fost la medic, am luat niste antibiotice dar fara efect. Imi poate spune cineva ce poate fi?
Multumesc pentru raspuns!
7 comentarii
0
16-01-2013, ora 21:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. nu se dau antibiotice pentru asa ceva
2 piate fi ori o problema gadtrica...care afecteaza mucoasa faringelui... sau o problema neurologica xu spasme musvulare
3 gasesti pe form mii de raspunsuri.. pe acest subiect
0
17-01-2013, ora 12:33
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Acest simptom il poti avea din cauza unei afectiuni de natura gastrica insa mai poate sa apara si din cauza lipsei de calciu si magneziu. Ia un supliment pentru o luna insa daca te simti rau mergi la medic.
0
17-01-2013, ora 12:37
Grim
Nu este medic/terapeut
Grim
Am inceput sa iau supliment de Ca + Mg si Eurovita. O sa le iau timp de o luna sa vad daca se schimba ceva, multumesc pentru raspunsuri.
0
17-01-2013, ora 15:30
Irina1987
Nu este medic/terapeut
Irina1987
Buna ziua,

Stiu ca s-a discutat foarte mult pe forum despre acest "nod in gat", am si eu o problema asemenatoare si nu stiu catre ce specialitate medicala sa ma indrept. Ar putea fi si alta cauza in afara de o afectiune de natura gastrica? Mentionez ca eu am senzatia constatnta de mucus in gat, nu am dureri dar am dificultati la inghitire. Am si nasul infundat in permanenta si dureri de cap in zona sinusurilor frontale. Ce medic ar trebui sa consult?
0
17-01-2013, ora 21:55
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
ginecolog.. endocrinologiea., orl... gadtrologie
toate..si fonul hormonal cu dereglari, intoleranta la unele alimente si problemele locale orl...dau aceleasi simptome..
0
03-02-2013, ora 19:36
Grim
Nu este medic/terapeut
Grim
Buna seara revin cu cateva detalii. Am luat ce am scris si mai sus calciu + mg si eurovita antistres timp de aproape o luna de zile fara schimbari, aproape deloc. Nodul in gat nu mai este asa persistent sa schimbat intrun fel de mucoasa care ma deranjeaza mereu, aceeasi senzatie de "ceva in gat", acum am descoperit ca am si limba alba si in cerul gurii la fel, ceva alb care se ia cu periuta de dinti dar reapare dupa ceva timp. Mentionez ca am mereu senzatia de ragait dar nu pot, parca ar fi incarcat gatul si cand reusesc ustura parca imi vine lichid inapoi. Noaptea la fel am probleme mi se usuca gatul mereu, foarte deranjant. Cu inghititul nu am probleme aproape deloc, nu ma doare cand mananc. Merg la doctorul de familie intro saptamana sa mi scot trimitere pentru ORL. Daca stie cineva o cauza a acestor simtome rog sa imi spuna si mie.
Multumesc pentru raspunsuri!
0
03-02-2013, ora 20:35
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca citeainatent ce se mai posteaza pe forum..si ce ti.am recomandat pe 16.01
intelegeai..ca e vorba de probleme gastrice cu reflux..si ai nevoie de coinsult la gastrologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •