am dureri mari la sani... nodul sau altceva?
Am 22 de ani iar de anul trecut am dureri tot timpul in zona sanilor.Mai mult la sanul stang.Am fost la doctor si mi s a dat trimitere la ginecologie spunandu-mi-se ca este vorba de mastodimie sau asa ceva.Eu le am spus ca durerea nu este doar inainte sau dupa perioada menstruatiei ci persista tot timpul dar.Este posibil sa am vreun nodul?Am facut si o ecografie abdominala unde mi s a spus printre altele ca am anexita la ovarul stang.Poate fii aceasta cauza durerilor la san?Astept raspuns.Va multumesc anticipat.Iris
3 comentarii
Din cate stiu eu anexita nu are treaba cu sanul.Ce spui tu am avut si eu tot cam pe la varsta ta.Am avut ca tratament un unguent pe baza de hormoni.Iris ai o viata sexuala regulata?Pt ca ce spui tu e o dereglare hormonala, daca zici ca nu se evidentiaza noduli.
Buna Morena.In primul rand iti multumesc pentru raspuns.In al doilea rand, in ceea ce priveste viata sexuala, nu am inceput o inca.Asa ca, in conditiile date, mai poate fii vorba de o dereglare hormonala?Tin sa mentionez faptul ca uneori am dureri doar daca pun mana putin sau ma loveste cineva din greseala.Nu stiu daca se evidentiaza nodulii sau nu pentru ca cel putin nu sunt palpabili.Multumesc inca o data Morena si sa ai o zi frumoasa.Iris
Poate fii vb si in cazul asta de dereglare hormonala!Eu cun o fata de 25 de ani care a mers la medic cam cu aceleasi probleme si a sfatuit-o sa-si inceapa viata sexuala.A inceput-o si problemele i-au disparut.Nu spun ca e valabil si in cazul tau!Ci doar ca se poate si asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nodul la san precizand ca sunt barbat
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 2anticonceptionalele si nodulii la san
- 6Interpretare examen histopatologic
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 15rezultat biopsie noduli mamari
- 7dureri de san - ce trebuie sa fac?
- 3durere a sanilor
- 7Adenomatoza mamara.. mai multi noduli la ambii sani
- 2Mastoza chistica
- 1Dureri mamare cam de doua saptamani
- 0chisturi la sani
- 2noduli la sani
- 0Dureri de sani